Bulgar oyuncu golü hatırladı...

02/04/2014
02
NİS
2014

Boluspor'un bu sezon başı transferlerinden olan ve zaman zaman yedek kulübesine mahkum kalan Dimitrov Manisaspor maçında attığı golle takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.  Bulgar oyuncu Teknik Direktör Yılmaz Özen’in göreve gelmesi ile ilk 11’de sahaya çıkarak altın değerinde bir gole imza attı. 

PTT 1. ligin 2. yarısında adeta galibyete hasret takımların başında olan Boluspor galibiyet parolası ile çıktığı Manisaspor maçından kazandığı 3 puanla biraz olsun nefes aldı. Karşılaşmanın Maçın 60. dakikasında Emre'ye yapılan faulde topun başına geçen Dimitrov mükemmel bir gol attı. Topu 90 diye tabir edilen iki direğin kesiştiği noktaya gönderdi ve Volkan Babacan'ı çaresiz bıraktı.

Golü aylar sonra hatırladı

Bulgar oyuncu Boluspor forması ile ilk golünü ligin 2. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında yine frikikten kaydetmişti.  Nikolai Dimitrov Boluspor forması ile 20 maçta 990 dakika forma giyerken 2 gol ve 3’de asist yaptı. Tecrübeli kanat oyuncusu bu maçta attığı golle PTT 1. Lig’de gol sayısını ikiye çıkarttı. 

Haber: Tahir Çetin

 

 

 

 

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.