BULAK TRANSFERLER HAKKINDA KONUŞTU

31/07/2019
31
TEM
2019

Boluspor'un teknik direktörü Giray Bulak kadrodaki oyuncular ve yeni yapılacak transferler hakkında konuştu.

Kadrosunda bu ligi ve Boluspor'u bilen Rydell Poepon ve Diarra'yı takımında görmek istediğini belirtirken, Malatyaspor'dan ayrılan Bülent Cevahir'i istediğini belirtti. Bulak Adana Demirspor ve Adanaspor ile 2 hazırlık maçı oynayacaklarını da açıklarken, yine Malatyaspor'dan alınan Seth'in izinli olduğunu takıma katılacağını belirtti. 5-6 transfer daha yapacaklarını sözlerine ekleyen Bulak yeni katılacak oyuncuların kalan zamanda takıma uyum sorunu yaşamayacaklarını, bu oyuncuların takımlarıyla şu anda kampta olduklarını kendilerine hazır olarak geleceklerini ifade etti. Tecrübeli hoca şu ana kadar takımdan 12 oyuncunun da ayrıldığını belirtti. 

 "YARIŞMACI BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Bulak "Hazırlık maçlarında skorlardan çok oyuncuları görmek önemli. Kamuoyu skora bakıyor ancak biz bu önemli ligde yarışmacı takım olacağız. 5-6 genç ismi oynayabilecekleri takımlara kiralık verdik. 3-4 genç oyuncu ise takımımızda şans bulabilir" dedi.

“YENİ OYUNCU ÇIKARMAMIZ LAZIM” Giray Bulak, ligin izlenebilirliğinin her geçen gün azaldığını söyleyerek, “Çok karmaşık bir düzen var. Her geçen gün ligin izlenebilirliği azalıyor. Bu beni ürkütüyor. Ne kadar da transfer yaparsanız, ne kadar önemli oyuncu getirseniz de bilinen sonuçları seyredebilir bir lig haline geliyoruz. Bu da taraftarı izleyenleri bence tribünlerden uzaklaştırıyor. Yeni oyuncu çıkarmamız lazım, havuza yeni oyuncu atmamız lazım. Ama bu yok. Hala 10 tane yabancının bu ligde olması, 14 tane yukarıda olması, hep yabancıya yönelinmesi, sanki daha ucuz bir Türkiye ligi olacak diye bu yola çıkılmıştı ama olmadı. Avrupa kupalarında daha başarılı bir sonuç alınacak denilmişti. Olmadı. Çok daha başarılı milli takım ortaya çıkacak denildi. Olmadı. Tribünler çok daha dolacak denildi. Olmadı. Takımlar bu oyunculardan para kazanacak denildi. Olmadı. Bunlar iyi niyetle adım atılarak yola çıkıldı ama günlük olduğu için çok geniş ortamda tartışılmadı. Tartışan 3-5 kişi oldu. Onların kararıyla yola çıkıldı. Bugün bunun sıkıntısını yaşıyoruz biz.” diye konuştu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.