BUGÜNLERİDE Mİ GÖRECEKTİK?

16/01/2023
16
OCA
2023

Boluspor kulübü Başkanı Savaş Abak, koltuğa oturmasının ardından bir yandan kulübün eski borçları ile uğraşıp diğer yandan da Boluspor’un gelirlerinin üzerinde temlik olması nedeniyle eli kolu bağlı. Başkan Abak, lig de uygun adım hedefe giderken bir de gün yüzüne sonradan çıkan borçlarla uğraşıyor. Kırmızı beyazlılara ait araca bugün icra işlemi yapıldı.

Boluspor’da gün yüzüne sonradan çıkan borçlar can sıkmaya devam ediyor. Boluspor’un arabasına trafikte el konuldu. Son dönem yönetimin birçok gelir elde etmesine rağmen birçok borç ödenmezken Savaş Abak yönetimine deyim yerindeyse dağ gibi borç bırakılmış.

Şampiyonluk için büyük bir mücadele veren bir yandan ise kulübün mali yapısını düzeltmek için gece gündüz çalışan Başkan Savaş Abak, bugün yaşanan haciz sonrası sürpriz bir borçla daha karşı karşıya kaldı.

Başkan Abak’ın ilk döneminde Boluspor’a kazandırılan Paşaköy yolu üzerindeki benzin istasyonunun arsa sahibiyle yapılan sözleşmede taahhüt edilen şartlar Eski başkan Necip Çarıkçı’nın döneminde yerine getirilmeyince, konu mahkemeye taşındı. Çarıkçı, arsa sahibinin mahkemeyi kazanmasına karşılık bu borcu ödemedi ve daha sonra kulüp başkanı Abdullah Abat oldu.

Arsa sahibinin yasal yollarla bu borcu istemesine karşılık, eski başkan Abdullah Abat’ta borcu ödemeyince katlanarak büyüyen rakam, en sonunda icralık oldu. Benzin istasyonunun bulunduğu arsanın sahibi tarafından başlatılan haciz işlemi sonrası bugün Boluspor Kulübüne ait araca el konuldu.

Arsa sahibi tarafından başlatılan haciz nedeniyle bugün trafik ekiplerince bağlanılarak çekiciye yükletilen Boluspor’a ait araç otoparka çekildi.

Kongrede resmi olarak 50 milyon lira borç olduğu açıklanırken, daha sonra 66 milyon lira borcu olduğu ortaya çıkan Boluspor için Başkan Abak ve yönetim bugüne kadar geçmiş yönetimlerden kalan borç için 35 milyon lira, yeni kadro için de 30 milyon lira ceplerinden para harcadılar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.