BUGÜN KARAÇAYIR SPOR SALONU YIKILACAK!

02/11/2022
02
KAS
2022

Misli.com Sultanlar Ligi ilk maçında temsilcimiz Bolu Belediyespor Dünya Şampiyonu ve Kadın Voleybol'un bir numaralı takımı Vakıfbank'ı konuk edecek.

Bugün akşam 18.00'de Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda oynanacak olan mücadele de salonun tamamen dolması beklenirken,  günler öncesi satışa sunulan biletler tükenmek üzere. Dünyanın en iyi voleybolcuları Paola Egonu, Gabriela Guimarães, Zehra Güneş, Kara Bajema gibi isimlerle Bolu'ya gelen Vakıfbank, her maçta olduğu gibi iyi mücadele ortaya koyan Köroğlunun Kızlarına karşı sezona galibiyetle başlamak isteyecek. 

Geçtiğimiz yıl Bolulu sporseverlere resmen bir şölen sunan Bolu Belediyespor, bu maçtada istediği mücadeleyi ortaya koyarak Misli.com Sultanlar Liginde kolay bir rakip olmayacağını göstermek isteyecek. Türkiye'nin gözü bu maçta olacak.  

KULÜPTEN SON DAKİKA BİLET AÇIKLAMASI

Kulüpten yapılan son dakika açıklamasında "Bugün oynayacağımız Vakıfbank maçının biletleri Saat 12.00’ye kadar Kulüp Tesislerimizden, Saat 13.00’den itibaren Karaçayır Spor Salonundan satılacaktır" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.