"BU ZOR LİGİN ÜSTESİNDEN TARAFTARIMIZLA GELECEĞİZ"

31/10/2022
31
EKİ
2022

Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Salih Yergin, ligin fikstürünü ve ligdeki ilk hafta oynanacak Vakıfbank maçını değerlendirirken sözlerine “Biz ligi hafta, hafta olarak değerlendiriyoruz. Çünkü her hafta ayrı bir zor oluyor. Sultanlar ligi çok güçlü bir lig. Bizde burada bizlere sağlanan imkânlar ve koşullarda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu senede burada başarılı olmak istiyoruz.” diyerek başladı.

Liglerin çok sıkıştırıldığından dert yanan Yergin, “İlk hafta Vakıfbank, Dünya Şampiyonasından dolayı Kasım ayında ligi çok sıkıştırdılar. Kasım ayı bizim için çok önemli. Çünkü birbirinden önemli 9 maç var. Daha sonra lig normal haline dönecek. İkinci yarı fikstür avantajımızda iyi gözüküyor. Bu ligin başlangıcı ve ilk 9 maçı bir ayda oynamamız bizim üzerimize bir yoğunluk getiriyor ama bize sağlanan imkânlar ve koşullar kapsamında elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışarak hazırlandık. Bolu şehri ve taraftarıyla bunun üstesinden geleceğimize inancım tam.” dedi.

Vakıfbank’ın dünya yıldızlarından oluştuğunu söyleyen Salih Yergin, “Vakıfbank takımı da dünya yıldızları olan bir ekipti. Bu senede çok önemli ve dünyanın en önemli oyuncularını transfer etti. Karşılıklı bir hazırlık maçı gibi değerlendireceğiz. Çünkü onlarda, bizde çok yeni bir takımız. Vakıfbank, Dünyada bütün kupaları almış bir ekip. Bizde Bolu olarak elimizden geldiğince Vakıfbank karşısında alabileceğimiz maksimum en iyi sonucu almaya çalışacağız. Ligin başı olması itibariyle de her türlü sürprize açık.”
ifadelerini kullandı.

Taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak taraftar olmadan işlerinin çok zor olacağını söyleyerek taraftara seslenen Yergin; “Çok samimi olarak içten söylüyorum ki taraftarlarımız olmadığı zaman bizim sultanlar liginde başarılı olma şansımız yok. Taraftar bizim 7. oyuncumuz. Çünkü bu lig  dünyanın en zor ligi. Bizim kadromuzun mütevazılıği, şartlar ve imkânlarımız belli. Ondan dolayı biz bu işi Bolu seyircisi ile yapıyoruz. Taraftarımızı mutlaka maçlara bekliyorum. Onların desteği olmazsa bizim işimiz çok zor.”
sözleri ile açıklamasını sonlandırdı.

Bolu Gündem
 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.