BU YÖNETİM PEK HIZLI ARKADAŞ

29/06/2016
29
HAZ
2016

 Boluspor'un yeni yönetimi yeni sezona harıl harıl çalışarak hazırlanıyor. Bir yandan transferler bir yandan alt yapı bir yandan tesisleşme ekonomik arayışlar sponsor çalışmaları gibi bir çok alanda kolları sıvayan kırmızı beyazlı idareciler ziyaretlere de başladı. Yönetim Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ziyareti sonrası Vali Aydın Baruş'a makamında ziyaret düzenledi.

Ziyarette yeni yönetim kurulunu tebrik ederek konuşmasına başlayan Vali Sayın Aydın Baruş "Bolu çok büyük bir çapta il olmamasına rağmen geçmişte Boluspor'un yaşadığı başarılar ile öne çıkmış bir şehir. Çok kaliteli futbolcuların yetiştiği bir kulüp Boluspor. Bunu devam ettirmesi en büyük temennimiz. Boluspor hem iyi futbolcular yetiştiren bir kulüp olsun, hem de Bolu'nun adını duyuran bir kulüp olsun. Ben bu başarıyı sağlayacağına inanıyorum. Tecrübeli yönetim ile Boluspor önümüzdeki yıllarda önemli dereceler elde edecektir. Transfer çalışmalarını da basından takip ediyoruz. Boluspor'a yakışır transferlerin yapıldığını görmekteyiz. Önümüzdeki sezon için hepinize başarılar diliyorum. Tüm şehiri de Boluspor'u desteklemeye davet ediyorum."

Başkan Necip Çarıkcı ise "Yönetim kurulumuz ile 2004 yılında bu göreve başladık. Boluspor o sene amatöre düşüyordu. Biz o 7 yılda 2 şampiyonluk yaşadık. Eskişehirspor ile oynadığımız final maçı var. Daha sonra görevi bıraktık. Kulüp sıkıntıya düşünce bir yıl sonra tekrar göreve geldik. Taraftarlarımızın, basının istediğiyle bu göreve tekrar talip olduk. 2004 ruhunu tekrar yakalamaya çalışacağız. 3 yıllık bir plan yaptık. Tüm futbolcularımız ile 2-3 yıllık mukavele olacak. Antrenman sahamız eksikti, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ile onu yapacağız. Altyapı tesisleri çok vahim durumda. Orada da şuan çalışmalar başladı. Biraz gelir kaynaklarını artırmak için proje üreteceğiz."

Başkan Necip Çarıkcı, daha sonra Vali Aydın Baruş'a üzerinde kulüp arması bulunan plaket ve Boluspor atkısı armağan etti.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.