"BU TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN HERŞEYİ YAPACAĞIM"

23/09/2022
23
EYL
2022

Boluspor, milli aranın ardından oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar koordinesinde gerçekleşen antrenman yarı sahada çift kale maçın ardından sona erdi.

Antrenman öncesinde açıklamada bulunan Boluspor'un kaptanı Gökhan Karadeniz, ligin ilk haftalarının kendileri için çok güzel geçtiğini söyledi.

Ligin başında iyi rakiplerle oynadıklarını dile getiren Karadeniz, "Bizim için ilk 5 hafta gerçekten çok iyi geçti. Takım olarak güzel bir uyum yakaladık. Yeni bir takımız. Çok yeni transfer geldi. Geçen seneden kalan az sayıda kişiyiz. İnşallah bundan sonraki haftalarda da devamı gelir." şeklinde konuştu.

Karadeniz, geçen sezon Boluspor'a transfer olurken şampiyonluk amacı ile geldiğini de belirterek, "Bolu'yu şampiyon yapıp bir süt lige çıkartmak. Dediğim gibi şehirle de kanımız uyuştu. Geçekten çok sevdiğim. Daha önce başka takımlarda oynarken de oynamak istediğim bir kulüptü burası. Kafa olarak, fiziksel olarak her şeyimle buradayım. Bu takımın şampiyonluğu için elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah." ifadesini kullandı.

Bay geçen hafta ile milli takım arasının üst üste gelmesinin kendileri açısından çok güzel olduğunu da anlatan Karadeniz, "Bu ara bizim için güzel bir süre oldu çalışma anlamında. Çok da iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. İyi bir şekilde çalıştık. Tuzlaspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlanıp çıkacağız inşallah." dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.