BU SEZON HERŞEY FARKLI OLACAK!

21/08/2016
21
AĞU
2016

PTT 1. ligin ilk maçında sahasında süper ligden geçtiğimiz sezon düşen ve büyük ölçüde kadrosunu koruyarak iyi transferlerle şampiyonluk hedefleyen Sivasspor'u konuk eden Boluspor karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Boluspor sahaya Soner, Diarra, Emre, Özgür İleri, Poepon (72.dk.Berat), Tunahan (65.dk.Jansen), Necati, Furkan, Andre Santos, Yusuf Emre, Özgür Özkaya onbiri ile çıktı. Maçın 12. dakikasında Diarra ile golü bulan temsilcimiz bu devrede oyun üstünlüğünü Sivasspor'a kaptırsa da ilk yarıda konuk ekibe beraberlik şansı vermedi.

İkinci yarıya iki takım da kontrollü başlasa da Sivasspor Boluspor'un ilk yarıdaki golünü atan Diarra'nın kendi kalesine attığı golle beraberliği sağladı. Konuk ekibin baskılı oyununa Boluspor takımı mücadelesi ile karşılık verince Sivasspor aradığı galibiyet golünü bulamadı. Kırmızı beyazlılarda Fuat hoca önce Anco ve daha sonra Berat Tosun'u alarak yaptığı iki kritik hamle ile kırmızı beyazlı ekibi hareketlendirdi. BU bölümde iyice hareketlenen oyunda Boluspor önce Andre Snatos'un şutunda Sivaspor'un kendi kalesine atığı golle yeniden öne geçti. 80'de Emre kontra atakta Anco'nun pasında topu filelere göndererek aradaki farkı 2'ye çıkardı. Kırmızı beyazlı ekipte sahneyi Santos kapattı ve ekibimiz mücadeleden 4-1 gibi farklı bir sonuçla ayrılarak lige süper bir başlangıç yapmış oldu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.