BU SEZON FORMALARI DEĞİŞTİRDİLER

21/11/2018
21
KAS
2018

Spor Toto 1. ligin 13'üncü haftasında Gaziantep'te karşılaşacak olan Gazişehir Gaziantep FK ile Boluspor sezon başında golcülerini değiştirmişlerdi. Pazar günü oynanacak olan mücadele de iki ekipte eski dostları ve eski golcülerine özel tedbir alacak gibi görünüyorlar.  

Kırmızı beyazlılar Rydell Poepon'un sezon başında yüksek ücret istemesi üzerine anlaşamamış, Antep ekibi verdiği yüksek maaşla tecrübeli santraforu zorlanmadan kadrosuna katmayı başarmıştı. Bir süre bütçesine uygun golcü arayan Boluspor, Gazişehir'in Poepon ile anlaşması sonucu boşa çıkan Özgür Can Özcan'ı Gazişehir'den transfer ederek bir anlamda golcüleri takas etmişlerdi.  Tek fark Boluspor daha ekonomik bir transfer yapmıştı.

DEPLASMAN GOLCÜSÜ ÖZGÜR CAN

Özgürcan Boluspor'da az ama net bulduğu ve kaçırdığı gol pozisyonları nedeniyle eleştirilse de,  takım oyununa katkısı ile de zaman zaman alkışı alan isim olmuştu. Özgür Can Elazığspor, Adanaspor ve Karabükspor deplasmanlarında attığı kritik goller aslında Boluspor'un deplasmanlarda zor kazandığı o maçlarda puan hanesine önemli sayılar yazdırmıştı.   

RYDELL KİLOLARI İLE ELEŞTİRİLMİŞTİ  

Gaziantep'e giden Poepon ise bekleneni bu haftaya kadar veremedi. Aldığı kilolar ile Antep basınının bir dönem eleştirdiği Rydell sadece 1 golle takımına skor anlamında takımına fazla katkı sağlayamadı.

İKİSİNE DE TEDBİR ALINACAK

Zorlu mücadele görev almaları halinde yine de ekiplerinin en büyük kozları onlar olacaklar.      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.