Bu seferki kurban Torku Konyaspor oldu

04/03/2014
04
MAR
2014

Liderin maçında kırmızı kartlar havada uçuştu. Ligde rakiplerine ezici bir üstünlük kurarak üçüncü yarı maçlarına avantajlı başlayan Boluspor U15 takımı, iyi oynamadığı Torku Konyaspor takımını 1-0 mağlup etme başarısını gösterdi. Kırmızı Kartların havada uçuştuğu karşılaşmada gergin anlarda maç sonuna yansıdı.

 Torku  Konyaspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar, ilk dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Rakibin sert oyunu da ortaya çıkınca pozisyon bulmakta zorlanan Boluspor U15 takımı aradığı golü Muhammet Şura ile18. dakikada buldu. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

 

Torku Konyaspor sert futbolu ile de ikinci yarı sahne aldı. Boluspor U15 takımı önde olduğu karşılaşmada istediği futbolu sahaya yansıtmak isterken rakibinin sert oyunu ile de maça adapte olmakta zorlandı. 49. dakikada Torku Konyaspor sahada 10 kişi kaldı. Doğan yerde yatan U15 Boluspor oyuncusunun ağzına tekme atınca kırmızı kartla cezalandırıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra Torku Konyaspor'da Ali'de çift sarı kartla oyundan atıldı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Boluspor'un üstünlüğü ile sona erdi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.