BU SAMSUNSPOR'UN HİÇ ŞAKASI YOK! (1-5)

28/03/2023
28
MAR
2023

Spor Toto 1. ligde son iki hafta aldığı galibiyetlerin morali ile lider Samsunspor karşısına çıkan Boluspor, öne geçtiği maçın ikinci yarısının başında kalesinde gördüğü iki golle 3-1 mağlup oldu. Boluspor 8 dakikada Gökhan Alsan ile öne geçerken, konuk ekipte Douglas Tanque attığı 3 golle takımına 3 puanı kazandırdı. Ekibimizde Hakan Bilgiç 51. dakikada ikinci sarı kartla oyundan atıldı.

Keçiörengücü ve Denizlispor engellerini 6 puanla aşan Boluspor sahasında ligde 18 maçtır yenilmeyen lider Samsunspor'u konuk etti. Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Kayamba, Safa, Bregu, Onur, Hakan, Gökhan, Bülent, Abdurrahman, Dino onbiri ile çıktı. 

Kulübede ise İsmail, Balde, Zahit, Batuhan, Erdem, Kerem, Burak, Berk, Melih, Tolunay yer aldı. Savunma hattında yer alamayan Naby ve Posmac'ın yerine stoperde Tugay Kaçar görev yaptı. Kyamba'da cezası sonrası ilk onbirde göev alan diğer isim oldu.  

Maça iyi başlayan Boluspor 8. dakikada Gökhan Alsan ile öne geçerken karşılaşma boyunca en etkili olduğu bu bölüm dışında rakibine karşı istediği oyunu ve mücadeleyi gösteremedi. Bu devrede sakatlanan Dino 46. dakikada sakatlanarak yerini Balde'ye bıraktı. 

5 dakikada işi bitirdiler

Devre bu skorla sona ererken konuk ekip ikinci yarının başında Douglas Tanque ile biri penaltıdan attığı iki golle ikinci yarıya müthiş başladı. Ekibimizde Hakan Bilgiç ceza sahasında eline çarpan top nedeniyle 2. sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla mücadele dışında kaldı. Maçın hakemi Kadir Sağlam bu pozisyon sonrası penaltı noktasını gösterdi. 

Tanque bir kez daha sahneye çıktı

Sahada 10 kişi kalan Boluspor kalesinde gördüğü 2 golün şokunu üstünden atmaya çalışırken Samsunspor'un Brezilya'lı golcüsü Douglas Tanque kendisinin ve takımının 3'üncü golü kaydetti. Kalan bölümlerde Douglas Tanque'nin yerine oyuna sonradan giren Tomane ile bilrikte Soner skoru belirledi. (1-5) 

Samsunspor yoluna devam etti

Boluspor bu sonuçla kazandığı iki haftanın ardından farklı bir mağlubiyet alırken, 18 maçtır kaybetmeyen ve puan farkı ile liderlik koltuğunda oturan Samsunspor yerini sağlamlaştırdı. 

Haftaya dinleniyoruz

Haftayı Adanaspor maçı nedeniyle dinlenerek ve artı 3 puanla geçirecek olan Boluspor, 07 Nisan'da Bodrumspor ile karşılaşacak. Samsunspor ise evinde Pendikspor ile karşılaşacak. 

Maçtan dakikalar

8. dakikada Boluspor atağında ceza sahası içerisine yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu yapan Gökhan Alsan, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-0

42. dakikada defansın arkasına sarkan Fofana, önünde bulduğu topla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fofana'nın kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı kaleci Çağlar Şahin Akbaba çelmeyi başardı.

47. dakikada Fofana'nın ceza sahası içerisine attığı pası alan Douglas Tanque, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1

51. dakikada penaltı atışı kazanan Samsunspor'da topun başına geçen Douglas Tanque, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

60. dakikada korner atışından ceza sahası içerisine açılan ortaya Douglas Tanque, kafayla topu ağlara gönderdi. 1-3

73. dakikada Boluspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Tomane fileleri havalandırdı. 1-4

84.dakikada Soner Aydoğdu ceza sahası içerisinde boşta kalan topa düzgün vuruşla fileleri havalandırdı. 1-5
 

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Abdülhamit Söyler, Ali Yılmaz

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Tugay Kaçar (Kerem Paykoç dk.73), Onur Ulaş, Bülent Cevahir, Abdurrahman Canlı, Joel Kayamba (Berk Yıldız dk.70), Safa Kınalı (Zahit Çınar dk.52), Gökhan Alsan (Burak Asan dk.70), Dejvi Bregu, Dino Ndlovu (İbrahima Balde dk. 45)

Yedekler: İsmail Çipe, Batuhan İşçiler, Melih Okutan, Ibrahima Balde, Erdem Reis, Tolunay Artuç

Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer

Samsunspor: Jakub Szumski , Zeki Yavru, Alim Öztürk, Yunus Emre Çift, Cihan Kahraman, Kadeem Harris (Ali Ülgen dk.37), Youssef Ait Bennasser (Emre Gültekin dk.37), Celil Yüksel (Soner Aydoğdu dk.46), Soner Gönül (Mücahit Albayrak dk. 81), Moryke Fofana, Douglas Tanque (Tomane dk. 72)

Yedekler: Aykut Özer, Yusuf Abdioğlu, Osman Çelik, Elano Yegen, Polat Yaldır

Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu

Goller: Gökhan Alsan (dk. 8) (Boluspor), Douglas Tanque (dk. 47, 53 pen. ve 61), Tomane (dk. 74), Soner Aydoğdu (dk. 84) (Samsunspor)

Kırmızı kart: Hakan Bilgiç (Boluspor)

Sarı kartlar: Soner Gönül, Yusuf Emre Gültekin (Samsunspor)

1 yorum yapılmış

  • mer 28 Mart 2023 • 16:56

    Akıl tutulması 1-0 öndesiniz ilk yarı biterken forever oyuncumuz sakatlaniyor ve bu arada rakip direkt ortadan gelmeye başlıyor ve nitekim ilk yarı bitiyor 1 ) ikinci yarıya hazır olmayan bir halde ile başlanmaz bunun için çok sebep var.Hızlı kanat forvet ile başlammali 2) yine ikinci yarıya başlarken safa sahada olmamalı lakayitlik diz boyu 3)Kim ne derse desin bu maç kenardan film izler gibi izleyen (kusura bakmasın) özcan hocaya yazar.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.