Bu proje bize hiç uymadı

30/01/2014
30
OCA
2014

Zor günler geçiren ve kaynak bulabilmek için var gücüyle çalışan Boluspor Yönetim Kurulu uğraşadursun CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’ndan garip bir açıklama geldi.

 

Boluluların en büyük sosyal aktivitesi olan Boluspor'un maddi açıdan ayakta durabilmek için gösterdiği çaba ortada iken Cumhuriyet Halk Partisi Boluspor'un en büyük gelir kaynağı olan otoparklara göz koydu. CHP'nin Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu Boluspor'un en büyük gelir kaynağı olan otoparkları kaldıracağını ifade ederek kulübün gelirlerine göz dikmesi üzerine çok sayıda taraftar, "Boluspor'un üzerinden eliniz çekin" dediler.  

 
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, “İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatılmış olmasından dolayı da biraz daha küçük araçlarımızı şehir trafiğine sokarak şehir trafiğinde bir rahatlama istiyoruz. Daralan yollarımızdan bunlar sırf otopark yapılıp 3 lira/ saat ücret almak için bizim ana caddelerimiz daraltıldı. Bizler bu 3lira/saat otopark uygulamasına da son verip Bolulu vatandaşımızın otopark parası ödemeyeceğinin de sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.
 
Gözler şimdi Savaş Abak başkanlığında ki genç Boluspor yönetimine çevrildi. Boluspor'a gelir getirmek için gece gündüz çalışan, ceplerinden para veren Boluspor yöneticilerinin CHP'nin bu projesi için neler söyleyeceği merakla bekleniyor.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.