BU MAÇ BOLU İÇİN ÖNEMLİ BİR TANITIM OLACAK

07/02/2022
07
ŞUB
2022

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor'un galibiyetinden sonra sporseverler Bolunun Sultanlarının Vakıfbank ile oynayacağı maça odaklanmaya başladı.

4 kez kulüpler şampiyonu olarak en son şampiyon apoleti ile Bolu'ya gelecek olan Vakıfbank karşısında Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız son çalışmasını yaparak maç saatini bekleme başladı. Sezon boyunca Karaçayır Spor Salonunda şölen havasında geçen maçlarda voleybol coşkusu Vakıfbank ile zirve yapacak gibi görünüyor. 

SULTANLAR BİRAZ DAHA RAHAT

Hem içeride hem de deplasmanda yenildiği karşılaşmalarda bile rakiplerine kolay kolay teslim olmayan ekibimiz ligde kalma adına kalan haftaları biraz daha rahat geçirirken, sporseverlere iyi bir mücadele izlettirmek istiyor. Dünya şampiyonu Vakıfbank ise Sultanlar Ligi şampiyonluğu yarışında Bolu engelini kayıpsız geçmek istiyor. Vakıfbank'ı Bolu'da en iyi şekilde ağırlamak isteyen Bolu Belediyespor "Voleybol Kenti Bolu" projesinde yine önemli bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.   

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Günler öncesi satışa çıkan Bolu Belediyespor Vakıfbank maçına oldukça yoğun ilgi olurken, kulüpten yapılan açıklamada maç günü (Salı) hem tesislerden hem de saat 15.00'den sonra salondan bilet satışının devam edeceği belirtildi. Mücadele saat 18.00'de Karaçayır spor salonunda oynanacak.     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.