Bu ligin Barcelona'sı Boluspor (81-71)

07/12/2013
07
ARA
2013

Her yıl olduğu gibi bu yılda hedefini 2. lig olarak belirleyen Boluspor Basketbol Takımı ligi adeta kasıp kavuruyor. Geçen haftayı maç yapamadan geçiren Boluspor sahasında konuk ettiği Turgut Özal Üniversitesi'ni  81-71 mağlup etti.

İki takımında zaman zaman iyi bir oyun  ortaya koyduğu maçta kırmızı beyazlı temsilcimiz işi son periyotta bitirdi. İlk periyotta maça iyi başlayan Boluspor farkı bir ara açsada konuk ekip çabuk toparlandı. 2. periyotta Turgut Özal Üniversitesi iyi savunma yaparak pota dibinde bulduğu sayılarla öne geçti ve devreye 41-38 önde gitti.

2. yarının ilk periyodunda Boluspor yeniden toparlanırken ekibimiz bu periyodu  58-55 önde tamamladı.  4. periyotta ise yine Boluspor iyi oyununu sürdürdü. Ekibimiz bulduğu dış şutlar ve başarılı savunması ile maçı koparmasını bildi.  Karşılaşmayı Boluspor  81-71 kazanarak ligde 5'de 5 yaptı ve grup liderliğini sürdürdü.

Boluspor'da Ramazan ve Serhat 15'er sayı ile oynadı.

Eski başkanlar adım adım takipte...

Karşılaşmayı çok sayıda basketbol sever ve ekibimizi hemen hemen her platformda sürekli destekleyen eski başkanlar Emin Semercioğlu ve Necip Çarıkcı'da yakından takip etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.