Bu ligde en çok bu takımdan çektik

29/11/2013
29
KAS
2013

Boluspor'un son yıllardaki Manisaspor'a karşı şansı hiç tutmazken, son iki sezonda ekibimizde teknik adam değişiklikleri Manisaspor mağlubiyetlerinin ardından geldi. Geçen yıl teknik direktör Serhat Güller bu yıl ise teknik direktör Ali Beykoz'un Boluspor ile yolları Manisaspor maçlarından sonra ayrıldı.  

PTT 1. ligde 7. sezonunu geçiren Boluspor ne çektiyse en çok Manisaspor'dan çekti. Birinci ligde 3 sezonda ekibimize karşı mücadele eden Ege ekibi oynadığı 6 maçta da Boluspor'u mağlup etmeyi başardı. Manisaspor'a karşı şansı tutmayan Boluspor son iki sezonda oynadığı iki lig maçının ardından da teknik direktör değişikliğine gitti. Geçtiğimiz yıl ligin 12. haftasında sahasında Manisaspor’a mağlup olan Boluspor, Serhat Güller ile yollarını ayırırken, bu yıl 14. haftada yine sahasında Manisaspor’a boyun eğerek bu kez de teknik direktör Ali Beykoz ile yollarını ayırdı.  

Kırmızı beyazlı ekip geçen sezon Manisa maçının ardından geçici olarak göreve getirilen Osman Nuri Işılar ve Yılmaz Özen yönetiminde bir hafta sonra Şanlıurfaspor’u deplasmanda yenmeyi başarmıştı. Kırmızı beyazlı ekip Ali hocanın istifa etmesini ardından bu sezon ise Kahmaramanmaraş ile deplasmanda karşılaşacak. Henüz yeni hocasını bulamayan ekibimizi bu maça alt yapı koordinatörü Çetiner Erdoğan ve Selahattin Konrat hazırlıyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.