BU KADRO İLE MUHTEŞEM SONUÇ

17/12/2022
17
ARA
2022

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Eyüspor ile Dyorex Boluspor 0-0 berabere kaldı. Balde'nin cezalı, bir oyuncusunun kadro dışı kaldığı ve son haftalardaki puan kayıpları sonrası iyi mücadele eden Boluspor evinde hiç puan kaybı yaşamayan Eyüpspor'dan 1 puanı kaptı. Ekibimizde Melih uzatma dakikalarında net bir golü kaçırırken, ev sahibi ekip maç boyunca daha çok pozisyona giren ve daha çok topa sahip olan taraftı.

Eyüp Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Yiğit Arslan yönetti. Eyüpspor, sahasında Boluspor ile golsüz berabere kaldı. Eyüpspor, 90+4'te Ryan Babel ile golü buldu. Ancak pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Boluspor'da ise Melih yine uzatma bölümlerinde net bir golden yararlanamayan isim oldu. 

Bu sonuçla lider Eyüpspor puanını 38'e, Boluspor ise 27'ye yükseltti. 

Stat: Eyüp

Hakemler: Yiğit Arslan, Sezgin Çınar, Ali Can Alp

Eyüpspor: Harun Tekin, Mehmet Murat Uçar, Uğur Demirok, Claro, Ömer Bayram, İbrahim Akdağ (Dk. 87 Ahmet Ildız), Sinan Kurt, Ezeh (Dk. 77 Cenk Ahmet Alkılıç), Recep Niyaz, Babel, Eze

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç (Dk. 89 Arda Köksal), Oulare, Onur Ulaş, Bülent Cevahir, Tugay Kacar, Landel (Dk. 70 Mehmet Zahit Çınar), Kayamba (Dk. 46 Melih Okutan), Burak Asan, Bregu (Dk. 70 Eray Ataseven), Furkan Demir (Dk. 46 Ozan Papaker)

Sarı kartlar: Dk. 34 Tugay Kacar, Dk. 79 Burak Asan, Dk. 80 Melih Okutan, Dk. 90+5 Oulare (Dyorex Boluspor), Dk. 43 Recep Niyaz, Dk. 82 İbrahim Akdağ, Dk. 90+5 Babel (Eyüpspor)

AYRINTILAR GELİYOR.... 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.