BU FUTBOLA, BU MÜCADELEYE, BU SKOR ÇOK BİLE

22/02/2018
22
ŞUB
2018

Spor Toto 1. ligin 23. haftasında sahasında Erzurumspor'u konuk eden Boluspor kötü oynadığı maçtan 1 puanı zor kurtardı. Son iki haftada iki galibiyet alarak ilk altı için avantaj yakalayan Boluspor rakiplerinin kazandığı haftada çok değerli 2 puanı Bolu Atatürk stadyumunun çimlerinde bıraktı.

Maç boyunca rakibine karşı yeteri kadar mücadeleyi ortaya koyamayan Boluspor'un golünü Mert Nobre kendi kalesine atarken, aynı oyuncu takımında golünü atarak mücadelenin skoru ortaya çıktı.   

KADRO

Gökhan, Renato, Diarra, Göksu, Umut, Özgür, Yusuf, Sefa, Melih, Mustafa, Poepon onbiri ile sahaya çıkan Boluspor'da Sait hoca stoperde Diarra'yı Alim'in yerine orta sahada sahaya sürerken, Sefa Yılmaz'ı yine forvet arakasında görevlendirdi. Sakatlığı geçen Yusuf Emre, Burak Asan'ın yerine forma giydi.

İLK YARIDA DA RAKİP

İlk yarıda Boluspor golü bulan taraf olsa da, konuk ekip maç boyunca olduğu gibi ilk yarıda da etkili ve topa daha çok sahip olan taraftı. Bu devrede rakibine karşı ne mücadele anlamında ne de oyun anlamında ortaya bir şey koyamayan Boluspor Mert Nobre'nin kendi kalesine attığı gole soyunma odasına üstün gitti. 

DAHA KÖTÜ BİR İKİNCİ YARI

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.