BU BOLUSPOR'A Bİ MAŞALLAHINIZI DAHA ALIRIZ...

24/08/2018
24
AĞU
2018

Spor Toto 1. Ligde ilk iki haftayı iki galibiyetle geçiren Boluspor 3. Hafta maçında Ümraniyespor’u yine seyircisiz oynadığı maçta 3-1 yenerek yine haftayı kayıpsız geçti ve puanını 9’a çıkarttı.

Lige Osmanlıspor galibiyeti ile başlayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Elazığspor’u 2-1 yenerke dikkatleri üzerine çeken Boluspor Ümraniyespor maçına sahaya Gökhan, Uğur, Diarra, Ümit, Umut Meraş, İshak, Akabueze, Umut Gündoğan, Guido, Mustafa, Özgür Can onbiri ile çıktı.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar hasta Yusuf Emre Gültekin’in yokluğunda o bölgede Umut Gündoğan’ı görevlendirirken, sağ kanatta Melih’in yerine Guido’yu ilk onbirde başlattı.

Maça Boluspor iyi başladı. Kırmızı beyazlılar rakip kalede daha etkili olurken, final paslarında aradığı pozisyonları bulamasa da Gudio skor tabelasını 35’inci dakikada şık bir vuruşla değiştirdi. Tecrübeli oyuncunun maçın 16. dakikasında çektiği şutta kaleci Burak öğür başarılı olan isimdi.

İlk yarı 1-0 Boluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.  

İkinci yarıya yine Boluspor daha istekli başladı. Maçın 53’üncü dakikasında  sağ kanattan kale içine yapılan ortaya iyi yükselen Ümit Kurt topu kafa ile filelere göndererek Boluspor’u rahatlatan isim oldu. Bu golden sonra konuk ekip Boluspor kalesinde etkili olsa da, kaleci Gökhan ile  birlikte Boluspor savunması Ümraniyespor’a gol şansı vermedi.

Boluspor’un 3. golü Mustafa Durak Bentley paylaşmasından geldi. Mustafa Boluspor’un 3’üncü golünü atarken, konuk ekip son bölümlerde duran toptan tek sayısını bulabildi.  

Boluspor’un 3-1 kazandığı Ümraniyespor karşılaşması ile kırmızı beyazlı ekip puanını 9’a çıkarttı. Boluspor önümüzdeki hafta deplasmanda Afyon Afjetspor ile karşılaşacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.