BU BOLUSPOR BİR BAŞKA AZİZİM...

31/08/2018
31
AĞU
2018

Spor Toto 1. ligde ilk 3 haftayı kayıpsız geçerek zirvenin ortaklarından biri olan Boluspor 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Afjet Afyonspor'u 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü ve puanını 12'ye çıkarttı. 

Gün içinde sol bek oyuncusu Cengiz Umut Meraş'ı Bursaspor'a gönderen kırmızı beyazlılar sahaya Gökhan, Uğur, Diarra, Ümit, Ufuk, İshak, Akabueze, Umut, Guido, Mustafa, Özgür Can onbiri ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar Cengiz Umut'un yerine Ufuk Budak'a şans verdi. 

Maça Afyonspor iyi başlasa da Boluspor ev sahibi ekibin hızını 5. dakikada Ümit Kurt ile kesti. Geçtiğimiz haftada kritik bir gole imza atan tecrübeli stoper Boluspor'u öne geçiren isim oldu. İlk yarı Boluspor'un kontrolünde geçerken ikinci yarıda karşılıklı ataklar sonucu değiştirmedi ve kırmızı beyazlılar kontrollü ve akıllı bir oyunla 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Boluspor bu sonuçla ligde 4'de 4 yaparken puanını 12 yaptı ve zirveye yerleşti. Kırmızı beyazlılar lige verilen aranın ardından Altay ile sahasında karşılaşacak.     

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.