Bu bir Caner Ağca filmi!..

22/01/2012
22
OCA
2012

Ligde en son Çaykur Rizespor maçında ilk onbirde sahaya çıktıktan sonra kupada Gençlerbirliği ve ikinci yarının ilk maçı olan Güngörenspor maçında yedek kulübesinde bekleyen Caner Giresunspor maçında yine formasına kavuşurken tecrübeli oyuncu ağır sahaya rağmen zayıf fiziği ile adeta film gibi bir maç çıkardı.

 

Forvette Veysel'e sürekli destek veren Caner maçın 9. dakikada yakaldığı fırsat çok iyi değerlendirirken, çok önemli bir kaç pozisyondan yararlanamadı.  Son vuruşlarda oldukça yetenekli olan Canerğ Ağca, iki ayak içi plasesi Giresunspor kalecisi Soner'e takılırken, tecrübeli oyuncu attığı ara pasları ile zaman zaman önemli fırsatlar yakalamamıza neden oldu. Oldukça ağır zeminde oynana maçta zayıf fiziğine rağmen ayakta kalmaya çalışan Caner, 81'inci dakikada yerini Erman'a bıraktı. 

Golünü attı, formayı öptü, alkışı aldı

Maçtaki ilk golü atarak ekibimizi öne geçiren Caner, gol sonrası sevincini taraftarımızla paylaşırken tecrübeli oyuncu formasındaki Boluspor armasını öperek, tarafTArdan büyük alkş aldı. Caner Ağca ikinci yarıdaki forma yarışında en güçlü adaylardan biri olduğunu bir kez daha gösterdi. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.