Bu bir Boluspor klasiği (0-0)

19/02/2012
19
ŞUB
2012

Boluspor Adanaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Şampiyonluk yolunda kayıplarına devam eden ekibimiz son üç maçından sadece 2 puan çıkartabilirken, 3 haftadır rakip fileleri havalandıramadı. 

 

Adana'da sahaya  kalede Atacan savunmada Sercan, Veli, Cemil ve Hakan, hemen önlerinde Onur ve Alp, kanatlarda Ferhat ve Kenan ilerde Omar, forvet arkasında Omar onbiri ile başladı. Kırmızı beyazlılar ilk yarıda 3 net pozisyon yakalamasına rağmen 2 haftadır süren beceriksizlik bu maçada yansıyarak top filelerle buluşmadı.   İLk devrede oldukça başarılı olan Boluspor ikinci yarıda ise sadece savunma yaptı. İkinci 45 dakika boyunca pozisyon bulmakta zorlanan ekibimiz Adanaspor hücumlarını başarı ile savuştururken karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın son saniyelerinde Onur Bektaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Başarılı stoperimiz Cemil Vatansever ise ikinci yarının son bölümlerinde sakatlnarak yerini Gencer'e bıraktı. İkinci yarıda oyuna giren Aydın ve Emre Toraman skorda dengeyi değiştiremedi. 

 

Adanaspor: Tolgahan, Koray, İlkem, İzzet, Adnan, Kibong, Merthan, Rahman Oğuz(Dk 73 Okan), Talha (Dk 42 Fevzi), Mbilla, Yaser (Dk 46 Burak)

Yedekler: Zülküf, Onur, Berk, Cem  

Teknik Direktör: Levent Eriş

 

 

Boluspor: Atacan, Hakan, Cemil (78 Gençer), Veli, Onur, Caner (Dk 73 Emre Toraman), Ferhat, M.Sercan, Alp, Omar Wade (Dk 46 Aydın), Kenan Özer

Yedekler: Eser, Fatih, Gomis, Veysel

Teknik Direktör: Özcan Kızıltan

 

Sarı Kartlar: Dk 28 Talha (Adanaspor), Dk 35 Kenan, Dk 37 Onur Bektaş (Boluspor)

 

 

Maçtan önemli Dakikalar

 

Dakika 17: Boluspor, Ferhat’la kontra atak geliştirdi. Ferhat’ın pasında topla buluşan Caner Ağca kaleci Tolgahan’la karşı karşıya kaldı. Ceza sahasından vurduğu şut az farkla kale direğinin dibinden auta gitti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.