BU ALTINORDU; İNSANLIĞA DA ÖRNEK

19/12/2018
19
ARA
2018

Boluspor ile geçtiğimiz hafta ligin 16'ıncı hafta için Bolu'da karşılaşan Altınordu takımı yine tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Proje takımı Altınordu Bolu2da oynadığı maç sonunda soyunma odasını tertemiz bırakarak yine futbol severlere kendine hayran bıraktı.

Türkiye'de büyükler takımlar dahil tüm takımların gıpta ile baktığı Spor Toto 1. lig ekibi Altınordu Boluspor maçı sonrası Bolu Atatürk stadyumunda kullandığı soyunma odasını maç sonunda tertemiz bırakarak yine alkışı almayı başardı. Örnek sporcu örnek takım olma yolunda Türkiye'de ve Avrupa'da bir çok kulübü açık ara geride bırakan Altınordu'nun bu davranışı Bolu Atatürk Stadyumu Müdürü Cahit Çokşirin tarafından bu fotoğraflar ve bu sözlerle sosyal medya hesabından işte böyle duyuruldu.

"Bu hafta oynadığımız ALTINORDU maçından sonra misafir takım soyunma odasına girdiğimde elimde olmadan şaşırdım. Tertemiz bir oda paspaslarIyapılmış çöpler paketlenmiş lavoba ve duş ve tuvaletler temizlenmiş futbol sadece futbol değilmiş ALTINORDU camiasına bir spor insanı olarak teşekkür ederim. "  

TEŞEKKÜRLER ALTINORDU...

Konuyla ilgili yazarımız Muharrem Demirel'in yazısı;

Bolu Atatürk Stadyumu Müdürü Cahit Çokşirin Hocam
Geçtiğimiz hafta Boluspor’un Altınordu ile oynamış olduğu maçtan sonra, Altınordu Spor Kulübüne tahsis edilen soyunma odasının bir fotoğrafını paylaşmış
Ve
‘Bu hafta oynadığımız ALTINORDU maçından sonra misafir takım soyunma odasına girdiğimde elimde olmadan şaşırdım. Tertemiz bir oda pas pasları yapılmış çöpler paketlenmiş lavoba ve duş ve tuvaletler temizlenmiş futbol sadece futbol değilmiş ALTINORDU camiasına bir spor insanı olarak teşekkür ederim.’ Diye bir yorum atmış.
***
Cahit Hocam,
Futbol sahada oynanır doğru.
Ama
Bir camiayı temsil edenler, bu camia üzerinden hepimize çok güzel mesajlar veren yerlerdir de aslında.
Altınordu Spor Kulübünü yakından takip ediyoruz.
Görüyoruz ki;
Altınordu üzerinden toplumumuza çok güzel mesajlarda veriyorlar.
Müsabakaya çıktıklarında sahada kazanıyorlar ya da kaybediyorlar.
Ancak
Hiç kaybetmedikleri ve hepimize kazandırdıkları çok güzel mesajları var; soyunma odasından çıkarken tertemiz aldıkları odalarını çıkarken de tertemiz bırakmak gibi.
Tebrikler Altınordu camiası…
Model olmaya devam.
19.12.2018
Muharrem Demirel

Görünt&Atil<div class=

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.