BU 3 PUANIN ÖNEMİ BÜYÜKTÜ

09/01/2022
09
OCA
2022

Spor Toto 1. liginin ilk yarısının ilk maçında ekibimiz Boluspor sahasında konuk ettiği Balıkesirspor'u attığı tek golle mağlup etmeyi başardı.

Ligin düşme hattını yakından ilgilendiren maçta son sırada yer alan Balıkesirspor dönüm maçı olarak gördüğü Boluspor karşısında zaman zaman etkili olsada temsilcimiz Boluspor Berk'in 45. dakikada attığı golle mücadeleyi çok önemli 3 puanla kapatmasını bildi. 

İLK ON BİR

Selmani, Tugay, Bregu, Arda Şengül, Roshi, Zahit, Emin, Ali, Abdurrahman, Bertu, Berk onbiri ile sahaya çıkan Boluspor'un yedek kulübesinde Ömer, Diarrassouba, Atamer, Talha, Erdem, Ensar, Diyar, Erkam yer aldı. 

ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN BİZİM

Kabongo Kasongo sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru Berk mücadelenin tek golünü kaydetti ve Boluspor hayati bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

HAFTAYI BAY GEÇİYORUZ

Devreye 21 puanla giren Boluspor bu sonuçla puanını 24 yaptı ve derin bir nefes aldı. Balıkesirspor ise 8 puanda kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz haftayı BAY geççirecek ve 22. haftada sahasında Tuzlaspor'u konuk edecek.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.