Böyle olmamalıydı ama!...

24/02/2012
24
ŞUB
2012

A2 Ligi 3.Gurupta mücadele eden Boluspor (A2 Takımı) son lig maçında K.Karabükspor (A2 Takımı)’yla karşı karşıya geldi. Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı edebilmek için sahaya galibiyet için çıkan kırmızı-beyazlılar, 9.dakikada Mehmetcan’la 1-0 öne geçse de 76.dakikada rakibin golüne engel olmayınca gruplara katılma hakkını kaybetti.
 
Boluspor A2 takımı son lig maçında K.Karabükspor A2 Takımı’yla karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Boluspor, 90 dakika sonunda sahadan 1 puanla ayrıldı ve Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını rakibi Karabükspor’a kaptırdı. Kırmızı-beyazlılar sahaya kalede Burak, defansta Samet, Abdülsamet, Uğur, Mehmetcan, orta saha Vedat, Harun, Fatih, Emre Kılınç ileride Fahri, Okan ilk onbiriyle çıktı.
 

Karşılaşmaya kontrollü başlayan Boluspor A2 Takımı rakibi Karabükspor’u kanatlardan getirdiği toplarla yıkmaya çalıştı ve bu planıyla da 9.dakikada yan toptan golü bulan kırmızı-beyazlılar Mehmetcan’ın müthiş kafa golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Boluspor A2 takımı ilk yarıyı güzel bir oyunla 1-0 önde tamamladı.

 

İkinci yarıya her iki takımda aynı kadrolarla sahaya çıkarken, geriye yaslanan Boluspor’u gören rakip Karabükspor uzun toplarla Boluspor kalesinde gol aradı. Karabükspor kalesine gelmekte zorlanan ve 1-0’ın üzerine yatmayı düşünen kırmızı-beyazlılar 76.dakikada kaleci Burak’ın tokatladığı topu önünde bulan Ceyhun ceza sahasından vurduğu sert şutla skoru eşitledi. Beraberlik golüyle moral bulan K.Karabükspor, bu golden sonra ikinci gol için Boluspor kalesine saldırırken, kırmızı-beyazlılar uzun toplarla turu getirecek golü aramaya başladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Karabükspor kalesinde 2 ne gol pozisyona giren Boluspor, en iyi 8 takım arasına girme şansını rakibi Karabükspor’a 1 puanla kaybetti.
Kırmızı-beyazlı ekibimiz aldığı bu beraberlikle ligde puanını 27 yaparken, rakip Karabükspor ise 28 puanla Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
 
Boluspor A2 Takımı: Burak, Samet, Abdülsamet, Mehmetcan, Uğur, Vedat Budak, Fatih Gül, Emre Kılınç(Hakan Yüce), Harun, Okan, Fahri
Yedekler: Yağızcan, Adem, Gökhan, Batuhan, Burak, Ahmet
Antrenör: Hakkı Öztabağ
 
K.Karabükspor A2 Takımı: Mehmet, Serhat, Berktuğ, Barış, Sertan, İnan, Ceyhun, Kenan, Eren, Alp, Emin
Yedekler: Murat, Samet, Alihan, Ali, Ömer, Emre, Okan
Antrenör: Levent Açıkgöz
 
Goller: Dk 9 Mehmetcan (Boluspor), Dk 79 Ceyhun (K.Karabükspor)
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.