BÖYLE GİDERSE BOLU’DA VOLEYBOL DA BİTİYOR

17/07/2023
17
TEM
2023

Geçtiğimiz sezon maddi sıkıntılar nedeniyle misli.com Sultanlar Liginden 1.Lige düşen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, geçtiğimiz günlerde lige katılım parasını yatırarak, 2023-2024 sezonunda bende varım dedi. 

Misli.com Sultanlar Liginde 2 yıl mücadele eden Bolu Belediyespor, maddi imkânsızlıklar nedeniyle zor günler geçirirken, 1.Lige katılım parasını zar zor yatırdığı ifade edildi. Bolu Belediyesi tarafından en büyük gelir kaynağı olan Gölcük Tabiat Parkı’nın ellerinden alınmasıyla birlikte çalışan, oyuncular ve diğer branşlarda mücadele eden takımlara destek vermekte zorlanan Bolu Belediyespor, 1.Lige katılım parasını son anda yatırdı ve 2023-2024 sezonunda 1.Ligde bende varım dedi. 
VOLEYBOL BRANŞI SATILMAYI DÜŞÜNÜLÜYOR

1.Ligde mücadele eden diğer tüm takımlar transfer çalışmalarını neredeyse bitirirken, lige katılım parasını son anda yatıran Bolu Belediyespor’un ise isim hakkını maddi imkansızlıklar nedeniyle satmayı düşündüğü ve geçtiğimiz yıllarda takımda forma giyen oyunculara, çalışan personeline ve Bolulu tedarikçilere buradan gelecek parayla ödeme yapacağı ifade ediliyor. Bolu Belediyesi’nin son zamanlarda Bolu Belediyespor’a yardım etmediği ve kaderine terk edildiği öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.