BOLU'YA YAKIŞTI MI YAKIŞTI!

03/10/2022
03
EKİ
2022

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde bulunan olimpik yüzme havuzunun açılış törenine katıldı.

Bolu'da olimpik yüzme havuzu açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Kasapoğlu, vatandaşların, gençlerin ve sporcuların her şeyin en iyisine layık olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde en iyisini ortaya koymaya çalıştıklarını kaydetti.

Bakan Kasapoğlu, Bolu'da 2002'de 16 olan gençlik ve spor tesisi envanterinin 50'yi geçtiğini, olimpik yüzme havuzunun envantere kazandırılıp halkın kullanımına sunulduğunu belirterek, "İmkanları birer birer güçlendirip, spora erişimi kolaylaştırarak, sporcu yetiştirerek, tesis yaparak, ilmek ilmek işleyerek Türkiye'yi bir spor ülkesi haline getirdik." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Bakan Kasapoğlu, Vali Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ile Arzu Aydın, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, daire müdürleri, kurum amirleri, sporcular ve antrenörlerin katılımıyla olimpik yüzme havuzunun açılışını yaptı.

Kasapoğlu ve protokol üyeleri, daha sonra havuzda incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. Katılımcı belgesi verdiği sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kasapoğlu, antrenörlerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.