BOLU'YA VE BOLUSPOR'A ÇOK ÖZEL SÖZLER

26/10/2018
26
EKİ
2018

Boluspor'da geçtiğimiz iki sezon forma giyen dünyaca ünlü yıldız Andre Santos ülkesi Brezilya'dan spor14 aracılığı ile tüm Boluspor camiasına selam gönderdi. 

Halen futbol hayatına devam eden Andre Santos Boluspor'un her hafta maçlarını izlediğini sosyal medyadan adım adım takip ettiğini ve bu sezon süper lige çıkacaklarına inandığını belirtti. Santos ayrıca Gençlerbirliği maçından da futbolcu kardeşlerinin 3 puanla ayrılacağına inandığını belirtti. 

Brezilyalı oyuncu bakın spor14.com aracılığı ile Bolu'ya ve Boluspor'a neler söyledi;     

Bolu halkı ve muhteşem taraftarı

Hepinize Gençlerbirliği maçında bol şans diliyorum. Umuyorum takımımız yarınki maçta harika bir galibiyet alarak yoluna devam edecek. Bu şehir her şeyin en iyisine layık. Çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurduğum, bu ailenin bir parçası olduğum Bolu'yu çok özlüyorum. Çok şey öğrendim, kendime çok şey kattım Bolu 'da. Umuyorum ki bu takım bu sene hak ettiği yere gelecek, şu ana kadar da geleceğini gösterdi zaten. Taraftarlar, başkanımız, hocamız, futbolcu kardeşlerim ve tüm kulüp çalışanları; hepinizi çok özledim. Orada geçirdiğim günler aklımda. Uzaklarda sizi takip eden ve özleyen bir kardeşiniz var. Yarın zafer bizim olacak. Allah'a emanet olun.

İŞTE O AÇIKLAMALARI (anlayabilirseniz) ;


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.