BOLUSPOR'UN YENİ TRANSFERİ KONUŞTU

17/07/2022
17
TEM
2022

Boluspor'un yeni transferi Koray Baykara yaptığı açıklamada "4 yıl önce amatör kümede oynuyorum bugün 1. lige geldim. Gerçekçi olmak istiyorum. Kendi adıma böylesi bir çıkışı bekliyordum" dedi.

29 yaşındaki stoper "Tabii ki bunun temel nedeni ile özgüven. Oynaya oynaya bu işi öğrendik diyebilirim. Demirspor, Belediye Derincespor ve Nazillispor’daki iyi geçen sezonlarımın ardından her anlamda geliştim. Derince’deki hocam Talip Yeşilyurt ve Derince’deki tüm antrenörlerimin üzerimde emeği çok fazla. Demirspor’daki BAL şampiyonluğu kırılma sezonumdu diyebilirim" dedi. 

YENİ NAZİLLİ ÇIKIŞ İSTEYEN BİR FUTBOLCU İÇİN ÇOK İDEAL BİR TAKIM

Yeni Nazillispor’a da ayrı bir teşekkürüm olacak. Burası bir futbolcunun çıkış yapabileceği en ideal yerlerden birisi. Tesisleri ile çalışanları ile başkanı ile yönetimi ile ve vizyonu ile Türk futbolu açısından bir şans. Ben de bu şansa sahip oldum ve 1. Lig’e gelmemdeki en önemli yolum Yeni Nazillispor olmuştur. Hem Derince hem de Nazilli’ye yeni sezonda başarılar diliyorum.

15 BANA ŞANS GETİRİYOR… DOLUYSA 41’İ GİYECEĞİM

Şimdi Boluspor’dayım. Güzel bir ortamımız var. Sıkı çalışıyoruz. Önceliğim tabii ki kulübümün başarılı olması. Ben de üzerime düşen ne varsa yapmaya her daim hazırım. 29 yaşımdayım. Tabii ki Süper Lig’de oynamak isterim. İnşallah bu hayali Boluspor ile birlikte yaşarım. Yıllardır 15 numarayı giyiyorum. Bana şans getiriyor. Eğer dolu değilse 15, doluysa tabii ki 41’i giyeceğim.

Kaynak: Spor41

Resim

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.