BOLUSPOR'UN YENİ TRANSFERİ KONUŞTU

19/01/2021
19
OCA
2021

Boluspor’un yeni transferi Bosnalı ön libero Haris Hajdarevic, Transfer Merkezi’nin Kamp Günlüğü’ne konuk oldu. Kırmızı beyazlılara, FK Zeljeznicar Sarajevo’dan transfer olan ve 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Hajdarevic açıklamalarda bulundu. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu; “Buraya kendimi geliştirmeye ve kazanmaya geldim” dedi.

“Bolu’ya gelmem gerektiğini düşündüm”

B.Boluspor’dan teklif aldığında çok heyecanlandığını ifade eden Hajdarevic; “Transfer haberini aldığımda çok heyecanlandım Bolu’ya gelmek için. 3.5 yıl Bosna’da oynadım ve ilerlemem gerektiğini düşünüyordum. Performansımı artırmam gerektiğine inanıyordum. Bunun içinde Bolu’ya gelmem gerektiğini düşündüm. Buraya kazanmak için geldim” dedi.

“Türkiye’de oynanan oyunun daha hızlı”

Türkiye’de oynanan oyunun Bosna’ya göre daha hızlı olduğunun altını çizen 23 yaşındaki oyuncu; “Buraya gelmeden önce Boluspor’u sordum. Bana söylenen Türkiye’de oynanan oyunun daha hızlı olduğu ancak şunu söyleyebilirim Bosna’da oynanan oyun yavaş. Bu yüzden böyle bilgi sahibi oldum” şeklinde konuştu.

“İlk defa kendi ülkemin dışına çıkıp Türkiye’de oynayacağım”

İlk defa Bosna Hersek dışında bir takımda forma giyeceğini dile getiren Hajdarevic sözlerini şöyle noktaladı: “İlk geldiğimde çok heyecanlıydım gerçekten. Dışarıda oynadığım ilk ülke Türkiye. İlk defa kendi ülkemin dışına çıkıp Türkiye’de oynayacağım. Buradaki insanlar, kulüpteki insanlar çok iyi”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.