BOLUSPOR'UN YENİ KALECİSİNDEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

06/07/2017
06
TEM
2017

Boluspor’un yeni transferi geçtiğimiz sezonu Gaziantepspor’da geçiren deneyimli file bekçisi Gökhan Değirmenci, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Birçok konuda özel açıklamalarda bulunan Gökhan Değirmenci’nin röportajından önemli satır başları şu şekilde:

“Boluspor’a geldiğim için çok mutluyum. Başkan ve hocalarımızın beni çok istemesi beni etkiledi. Buradaki hedeflerini ve projelerini anlattılar. Umuyorum ki bu hedeflere hem Boluspor hem kendi adıma ulaşırım”

“Boluspor’a gelmemdeki ana sebep beni çok istemeleri. Başka takımlar da vardı ancak beni en çok isteyen kulübe geldim. Herkesten duyduğum Bolupor’un çok düzgün bir camia olmasıydı. Geldiğimde de çok güzel bir ortamla karşılaştım. İnşallah bu iyi niyetli kulübü bu sene şampiyonluğa ulaştıracağız”

“1-2 sene önce Göztepe’deydim. TFF 1.Lig oynamadığım bir lig değil. TFF 1.Lig isteyenin, arzu edenin kazandığı bir lig. Süper Lig’de bu şekilde ancak TFF 1.Lig’de daha çok hissediliyor”

“Buraya manevi olarak çok güçlü geldim. Tek hedefim şampiyon olmak ve takımını şampiyon yapan kaleci olmak. Tabii ki bu hedeflere ulaştıktan sonra tekrardan sıçrama yapmış olacağım. Süper Lig’de iyi oynadığım maçlarda sonuç alabilseydik daha fazla konuşulacaktım. Bu sezon Bolu’da iyi bir takım kuruluyor. İnşallah benim performansım da iyi seviyelerde olacak”

“Futbol her şey değil. Hayatta çok daha önemli şeyler var. Aile ve sağlık her şeyden önemli. Babam futbolu çok seven bir insandı. Beşiktaş maçında babam için oynamıştım, Göztepe maçında da annem için sahadaydım. Onların sevgisi tartışılmaz”

Ajansspor.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.