BOLUSPOR'UN KALECİ ŞANSI...

16/10/2022
16
EKİ
2022

2007-2008 sezonundan bu yana 1. Ligde mücadele eden Boluspor özellikle son 15 yılda yaptığı kaleci transferleri ile bu şansını oldukça iyi kullanıyor. Takıma kazandırılan bir çok kaleci ekibimizin transferde en dikkat çeken ve en başarılı mevkisi olarak kayıtlara geçmeye devam ediyor.

Kırmızı beyazlı ekibimizde her dönem göreve gelen yönetimlerin kaleci tercihleri oldukça başarılı olurken, son olarak bu sezon başında takıma kazandırılan Çağlar Şahin Akbaba ilk 8 maçta eksiksiz 720 dakika görev aldı ve zirve yarışında ki Boluspor'a büyük katkı sağladı. Tecrübeli eldiven, görev yaptığı bu 8 maçta kalesinde sadece 4 gol görürken, son altı maçında ise rakip forvetlere sadece 2 kez gol izni verdi. Her geçen hafta savunmasıyla birlikte yakaladığı uyumla teknik heyetin en önemli kozu olmaya devam eden Çağlar, bu haftaya kadar oynadığı başarılı futbol ile onu takıma kazandıran yönetiminin de yüzünü kara çıkarmadı. 

SELMANİ'Yİ UNUTTUK!

Kaleci Selmani'nin yedek kulübeden çıkmasına izin vermeyen Çağlar Şahin Akbaba, futbol hayatındaki en başarılı dönemlerinden birini Boluspor'da yaşarken, Arnavut kaleci ile birlikte yaptığı forma savaşı kırmızı beyazlı ekibede oldukça olumlu olarak yansıyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.