Boluspor'un İmdadına Başkan Yetişti! Kendi Şirketinin Otobüsünü Tahsis Etti

06/08/2026
06
AĞU
2026

Boluspor'da takım otobüsü krizi, Kulüp Başkanı Erdal Bayrak'ın hamlesiyle çözüldü. Belediye tarafından kulübe teslim edilmeyen takım otobüsünün yerine Bayrak, kendi şirketine ait otobüsü tesislere getirerek kırmızı-beyazlı ekibin hizmetine sundu. Bu anlamlı hareket, taraftarlar ve camiada büyük takdir topladı.

Haber: Barış GÜZELTÜRK - Okan ÖZDEMİR

Yeni sezonun başlamasına saatler kala Boluspor'da takım otobüsü krizi yaşandı. Sezon sonunda Bolu Belediyesi kademesine çekilen kulübe ait takım otobüsü, tamir edileceği gerekçesiyle kulübe teslim edilmedi. Yaşanan bu gelişme, taraftarlar ve camiada büyük tepkiye neden oldu.

Krizin büyümesine izin vermeyen Boluspor Kulüp Başkanı Erdal Bayrak ise örnek bir davranış sergiledi. Bayrak, kendi şirketine ait otobüsü Boluspor Karaçayır Tesisleri'ne getirerek teknik heyet ve futbolcuların kullanımına tahsis etti. Böylece takım, yeni sezon öncesindeki hazırlıklarını ve ulaşım planlamasını aksatmadan sürdürebildi.

Başkan Erdal Bayrak'ın bu fedakâr tavrı, kısa sürede taraftarların takdirini kazandı. Sosyal medyada çok sayıda Boluspor taraftarı, "Otobüs yoksa başkan var", "Başkan yaptı yapacağını" ve "Boluspor sahipsiz değildir" yorumlarıyla Bayrak'a destek verdi.

Yeni sezon öncesinde kulübün yanında olduğunu bir kez daha gösteren Erdal Bayrak'ın bu hamlesi, kırmızı-beyazlı camiada moral kaynağı olurken, taraftarlar da başkanın kulübün ihtiyaçları konusunda gösterdiği hassasiyeti ayakta alkışladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.