BOLUSPOR'UN ESKİ YÖNETİCİSİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

03/07/2019
03
TEM
2019

Boluspor'un son 3 sezonunda yöneticilik yapan ve medyanın önemli isimleri arasında olan gazeteci Rasim Özdemir Bolu Belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. 

Başarılı çalışmaları, Köroğlu TV'de ve Köroğlu Gazetesinde Bolu için dikkat çeken haberleri ve projeleri ile Tanju başkanın yol arkadaşı Özdemir Boluspor'un sorunlarını da yakından bilen bir isim. Spora da büyük önem veren Özdemir'in Belediye basın sözcülüğü görevine getirileceği bilinirken, başka hangi görevlerde olacağı daha sonra netlik kazanacak. 

BOLUSPOR VE BOLU'DA SPOR İLE STADYUM PROJESİ ONDA OLACAK

Boluspor'a mutlaka yeni stadyumu kazandırmak isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu konuda Rasim Özdemir'e önemli bir yetki ve destek verdiği, Özdemir'in önünde ilk olarak bu dosyanın durduğu öğrenildi. Bolu'da spor konusunda nemli projeleri olan Özdemir'in Boluspor ile ilgilide bazı çalışmalara imza atması bekleniyor.

RASİM ÖZDEMİR KİMDİR?

1979 Bolu doğumlu. Göynük İlk ve Orta Okulu, Bolu İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü mezunu (1997), Açıköğretim öğrencisi. 1997 yılından beri Bolu Köroğlu TV Haber Müdürü. Evli ve 2 çocuk babası.

Bulunduğu görevler: Köroğlu Gazetesi idari kurucusu, CHP Bolu Belediye Meclis Üyeliği (2004-2009), Bolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeliği (2007-2009), Bolu Gazeteciler Cemiyeti Üst Kurul Delegesi, Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi

   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.