Boluspor'un eski oyuncusu kampa katıldı

04/07/2013
04
TEM
2013

Boluspor’da 2 sezon önce forma giyen genç sağ kanat oyuncusu Onur Türk, önceki gün Karşıyaka’yla sözleşmesini fesih ettikten sonra dün akşam saatlerinde Boluspor kampına katıldı.

Geçtiğimiz sezonlarda Boluspor forması giyen ve geçtiğimiz sezon Karşıyaka’da başarılı bir sezon geçiren genç sağ kanat oyuncusu Onur Türk, dün akşam Boluspor kampına katıldı. Önceki gün eski takımı Karşıyaka’yla sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden genç sağ kanat oyuncusu dün öğlen saatlerinde Boluspor tesislerine geldi.

Elimden geleni yapacağım

Bolu’ya ve Boluspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Onur Türk,  yaptığı açıklamada “Şuanda Bolu’da ve Boluspor’da olmaktan mutluyum. Boluspor bu sene yeni bir yapılanma başlattı. Beni bu yapılanma içersinde görmek istediklerini söylediler başkanımız ve bende Boluspor’dan böyle bir teklif gelince seve, seve kabul etti. 2 yıl ayrı kalmıştım buradan. Yuvama döndüm diyebilirim. Yeni tesisler çok güzel olmuş. İnşallah yeni sezonda Boluspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız” dedi.  

Kaynak: Bolu Olay Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.