BOLUSPOR'UN EN SORUNSUZ MEVKİSİ

14/02/2018
14
ŞUB
2018

Ligde 21. hafta geride kalırken Boluspor'un en sorunsuz mevkisi kale de tedbir elden bırakılmıyor. Kaleciler Gökhan, Errtuğrul, Sabri ve Cengizhan kaleci antrenörü Salih Sayar ile çalışmalarınım aralıksız sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz yıl büyük sorunlar yaşanan kale de bu sezon 21 hafta geride kalırken ciddi bir problem yaşanmadı. Tecrübeli eldivenler Gökhan ve Ertuğrul ile birlikte uyumlu bir çalışma içinde olan genç kaleciler Sabri ve Cengizhan  hocaları Salih Sayar ile Boluspor antrenmanlarının en çalışkan grubu olarak dikkat çekiyor. Maçlarda yapılan hataları oyuncularına tek tek anlatan antrenör Sayar bu haftaya kadar kalecilerinin performansında oldukça memnun. Tecrübeli hoca verdiği görevleri harfiyen yerine getiren oyuncuları zorlu haftalar öncesi uyum içinde çalışması takıma da önemli özgüven katıyor.   

ALT YAPI İLE UYUMLU ÇALIŞMA

Boluspor kaleci antrenörü Salih Sayar alt yapı kaleci hocası Miraç Parlak ile de sık sık görüşerek alt yapıdak genç kaleciler hakkında bilgiler alıyor. İki kaleci antrenörün birlikteliği alt yapı içinde gelecek adına umut veriyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.