BOLUSPOR'UN ÇİFT KALESİNDE FORMA YARIŞI

25/01/2018
25
OCA
2018

TFF 1. ligin ilk yarısının son haftalarına doğru yakaladığı çıkış ile ligde üst sıralara tırmanan Boluspor, ikinci yarının ilk maçında Giresunspor'u da deplasmanda yenerek oldukça moral kazandı. Bu hafta sahasında konuk edeceği lider Ümraniyespor'u da yenmek isteyen kırmızı beyazlılar bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

ÖN LİBEROYA İKİ ADAY DAHA ÇIKTI

Boluspor tesislerinde yapılan çift kale maçla çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar kadro seçiminde oldukça zorlanacak gibi görünüyor. Ön liberoda Özgür İleri'nin cezasının bitmesi ve Yusuf Emre'nin çift kalede yer alması ile bu bölgede İshak ve Burak Asan'ın da hazır olması sonrası kimleri tercih edeceği maç saatinde belli olacak. Sait hoca Giresunspor maçında İshak ve Burak Asan'a şans vermişti. Bentley ise bu mevki için hali hazırda...

2 KANATA TAM 5 ADAY.. SEÇ BEĞEN AL

Kanatlarda ise forma adet aslanın ağzında. Giresunspor maçında Bentley ve Mustafa Durak'ı ilk on birde sahaya sürmüş, maçın son bölümlerinde Guido ve Melih bu oyuncuların yerine girerek İrfan-Santos değişimi ile birlikte kırmızı beyazlılar 3 puana uzanmasını bilmişlerdi Sait hoca çift kalede önce Melih ve Sefa'yı birlikte denese de, Mustafa Durak mı? Bentley mi? Guido mu derken kafasının yine en karışacağı bölge sağ ve sol kanatlar olacak.

Kale savunma ve forvette değişiklik beklenmezken, Karafırtınalar'In maç öncesi vereceği karar şimdiden merak konusu...    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.