Boluspor'un bu gençlerine dikkat! Yıkıp geçiyorlar

03/11/2013
03
KAS
2013

Boluspor U15 takımı sahasında ligin güçlü ve dişli ekiplerinden Gençlerbirligi ile karşılaştı. Ligde bir maçı eksik olan Boluspor U15 takımı maça hızlı başlayan taraf oldu. Boluspor ev sahibi olma avantajını ilk dakikalarda iyi kullanarak birkaç pozisyon buldu. Kırmızı beyazlılar Kutay ile mutlak golden yararlanamadı. Bu pozisyonun ardından her iki takımda oyunu orta sahada oynamaya çalıştı. Devre 0-0 berabere sonuçlandı.  

 

İkinci yarıda sahada daha etkili ve topu kullanan bir Boluspor U15 takımı vardı. Kırmızı beyazlılar oyunu da rakip alana yığarak pozisyonlar bulan taraf oldu. Sahada iyi mücadele etmenin morali ve öz güveni ile golü isteyen Boluspor U15 takımı, maçın 50’nci dakikasında sol taraftan etkili geldi. Hakan topla birlikte yarı alana kadar girerek topu durdurmadan kafasını kaldırdı arka direğe doğru ortasını yaptı topu iyi takip eden Ahmet Kelebek takımını zorlu karşılaşmada 1-0 öne geçirdi.

 

Gençlerbirliği ile zor bir karşılaşma oynayan kırmızı beyazlılar attıkları golden sonra orta sahada oyunu tutarak rakibinin direncini artırmayıp yakaladığı skoru koruyarak kontrollü bir şekilde rakip alanda etkili olmaya çalıştı. Rakibi Gençlerbirliği takımı ise, Boluspor U15 karşısında ikinci yarıda etkili olamasa da beraberlik sayısı için ataklarını doldur boşaltlar  ile yaptı. Maçın uzatma dakikalarında oyuna yeni giren Caner topla buluştuğu anda akıl dolu pası ile arkadaşı Hazar’a derinleme pası ile pozisyon hazırladı. Caner’in pası ile topla buluşan Hazar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu düzgün vuruşla Gençlerbirligi ağlarına gönderdi ve skor’u 2-0 getirdi.

 

Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor U15 takımı, ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği takımını net bir skorla yenip liderliğini devam ettirirdi.Kırmızı beyazlılar Gençlerbirliği ile aradaki puan farkını da 4’e çıkardı.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.