BOLUSPORLU OYUNCU ÜMRANİYESPOR İLE ANLAŞTI

15/09/2023
15
EYL
2023

Sıkıntılı bir transfer dönemi geçiren Boluspor hazırlık kampında kadrosuna kattığı Atalay Babacan ile de yollarını ayırdı.

Kırmızı beyazlı ekibin bu sezonki ilk teknik direktörü Tugay Altay'ın verdiği onay ile kadroya dahil edilen Atalay Babacan Ümraniyespor ile anlaştı. Ligin ilk 4 haftasında 1 maçta sadece 1 dakika süre alabilen Atalay Babacan ile yollar ayrılınca genç oyuncu 1. lig ekibi Ümraniyespor ile sözleşmeyi imzaladı. Bu oyuncu ile Boluspor sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

Resim

2 yorum yapılmış

  • bolu14 16 Eylül 2023 • 16:59

    Kesin Ümraniye de patlama yapar. Hoca secimi transfer politikamız yönlendirme isi kime aitse gitmesi gereken oydu. Bariz ekonomik kriz var su anki yonetim Allah razi olsun gitmedi sahipsiz kalmadi kulup ama gelir az ve kısıtlı gider çok. Abant geliri bile verilmedi seçim vaadi olarak boluspor desteği kaldı.

  • bolu14 16 Eylül 2023 • 17:02

    Başkanımız ilk göreve geldiğinde tecrubesizdi. Geçen sene zoraki belki ne vaatler yardımlar yapilcak dendi de göreve geldi. Baskanimiz sezon başı akıcı net doğrulari konuştu. Ama bu kadar bariz kriz varken neden anlamsız ihtiyaç dışı transfer yapılıyor. Neden neden neden.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.