Boluspor'dan yeni yıl mesajı

31/12/2011
31
ARA
2011

 

Boluspor yeni yıla saatler kala resmi siteden bir açıklama yaptı. Camiaya yeni yıl mesajı veren açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

 

2012 yılının Kırmızı beyaz renklere gönül vermiş tüm taraftarlarımızın da desteği ile hayallerimizin gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyoruz. Hem sportif, hem kurumsal, hem de tesisleşme anlamında ileriye taşımayı hedeflediğimiz yeni bir yıl daha bizleri bekliyor. Bizler Bolu Spor Kulübü yönetimi olarak, her yıl koyduğumuz hedeflerimizle kulübümüzü ileriye, biraz daha ileriye taşımaya amaç edinmiş, bu yolda da yapmamız gerekenleri yapmaya çalışarak, Boluspor camiasına layık olmaya çalışmaktayız.

 

Her zaman dediğimiz gibi Bolusporumuzun bugünlere gelmesinde camiamızın inanmışlığı ver desteği çok önemlidir. Bir kulübün başarılı olması camia bütünlüğünden geçmektedir. Yeni yılda camia bütünlüğümüzün hedefe gidilen yoldaki en büyük kazancımız olacağına ve bu bütünlüğün bizleri hedeflediğimiz yerlere ulaştıracağına inanıyoruz. Kulübümüzün en büyük itici gücü olan, iyi günde ve kötü günde takımına desteğini esirgemeyen fedakar cefakar taraftarlarımız başta olmak üzere, tüm camiamızın yeni yılını  kutluyor, saygılar sunuyoruz.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.