Boluspor'dan Yaser Yıldız'la ilgili

15/12/2011
15
ARA
2011

 

Sezon başında kadro dışı bırakılarak sözleşmesini tek taraflı fesh eden Yaser ile ilgili bugün Bolu Ekspres çıkan haberle ilgili Boluspor kulübü bir açıklama yaptı. Resmi siteden ayapılan açıklama şöyle;

15 Aralık 2011 Perşembe Günü basınımızda çıkan “Boluspor’a 750 binlik kazık”başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün profesyonel futbolcusu olan Yaser Yıldız’ın sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etmesi doğrudur. Ancak, şu ana kadar  herhangi bir kararın alınması ve bu karar gereğince de Boluspor Kulübünün Yaser Yıldız’a,  para ödemesi söz konusu değildir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Ekspres Gazetesinde çıkan haber şöyle;
 

 

Boluspor’a 750 binlik kazık


Boluspor’dan kovulur gibi gönderilen Yaser Yıldız, kalan alacaklarını TFF Tahkim Kurulu kararıyla alacak. Yaser’le yapılan sözleşmenin 2012 yılına kadar olduğu ve kulübe toplam maliyetin 750 bin TL’ye ulaştığı öğrenildi..

 

1 Eylül 2010 günü flaşlar mutlu bir anı resimleyebilmek için patlıyordu Boluspor Kulübünde. Beşiktaş'ta profesyonel olan daha sonra Denizlispor, Mersin, Uşak, Kartal, Galatasaray, Manisaspor’da oynayan yıldız futbolcu Yaser, son olarak da Boluspor'un formasını giymeye hazırlanıyordu. İmzayı da atan Yaser Yıldız, geçtiğimiz sezon Boluspor'da oynadı.

 

Geçen yıl biri Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 22 kez Boluspor'un formasını giyen Yaser Yıldız, geçen sezon şu anda futbolcusu olduğu Adanaspor'a karşı iki maçta da forma giydi. Boluspor'un Adanaspor'u Adana'da 2-1 yendiği maçta 79.dakikada oyuna giren Yaser, Bolu'daki 3-0 Adanaspor'un mağlup olduğu maçta 75 dakika sahada mücadele etmişti. Sonra gün geldi devran döndü. Hocalar gitti, hocalar geldi… Boluspor eski Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın kendisine forma şansı vermediği Yaser, yüksek bonservis bedeli nedeniyle de o dönemde başka kulüp bulamadı. Sözleşmesini tek taraflı fesheden Boluspor’u Türkiye Futbol Federasyonuna şikâyet eden Yaser, çıkan karar gereği sözleşmesinde yer alan tüm alacaklarını tahsil edecek. Böylece Boluspor’da oynamadan kulüpten sözleşmenin feshedildiği tarihten itibaren faizler hariç, yaklaşık 750 bin lira kazanç elde edecek olan Yasin; şu anda Adanaspor’da top koşturuyor. Boluspor’a kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğini her platformda dile getiren Necip Çarıkçı’nın konuyla ilgili açıklaması merak ediliyor. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Yaser Yıldız için o dönemde kulüp olarak Konya Şekerspor’la anlaşmalarına karşın Yaser’in bu ekibe gitmeyi reddettiğini iddia etmiş ve oyuncuyu yattığı yerden para kazanmayı istemekle suçlamıştı.


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.