Boluspor'dan Vali İbrahim Özçimen'e ziyaret

24/06/2013
24
HAZ
2013

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Boluspor Başkan Yardımcısı Cavit Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret etti. Vali Özçimen, “Boluspor, milli takımımızla aynı renkleri taşıyan ve bu rengin hakkını başarıyla verebilecek bir takım.” dedi. Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan’ın başkanlığındaki ziyarette Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.
 

Vali Özçimen’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Boluspor Kulübü Başkanı İnceayan, kulübün alt yapı çalışmaları ve transferleri konusunda Vali Özçimen’e bilgi verdikten sonra güzel bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. 

“BOLUSPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Boluspor’un son durumu ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Özçimen, “Boluspor, milli takımımızla aynı renkleri taşıyan ve 1965'ten bu zamana bu rengin hakkını başarıyla verebilecek bir takım. Sizlerin alt yapıya verdiğiniz destek ve çalışmalarınızla bu başarı mümkün olacaktır. Umarım sizlerin ve Boluspor oyuncularının emekleri ve çalışmaları başarıya ulaşır. Boluspor’a başarılar diliyorum”  şeklinde konuştu. 

“İLK 3 ARASINDA YER ALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Her zaman Boluspor'un yanında olan Vali İbrahim Özçimen'e iade-i ziyarette bulunduklarını dile getiren ve Boluspor, yönetimi ve transferler hakkında bilgiler veren Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Sayın Valimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz için de kendimizi daha güçlü görüyoruz. Boluspor'a her zaman mali destek olan Valimizle birlikte tesislerimizi de gezdik. Tesislerimizin bahçe düzenlemelerinde eksikliklerimiz var. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz. Boluspor'da iyi şeyler olacak. Yapmış olduğumuz transferlerle hedefimiz ilk 6 idi ama tahmin ediyorum ilk 3 arasında yer almak için mücadele edeceğiz. Tabiki burada alt yapıya da önem veriyoruz. Bizim amacımız başlıca alt yapının önünü açmak ileriye doğru Bolu'nun gelecekte futbolcu fabrikası olmasını sağlamaktır. Bu konuda da ciddi çalışmalarımız var. Dışarıdan gelenler var. Bugünlerde seçmeler yapılıyor. Güzel bir kadro kuruyoruz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

“BOLUSPORUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Özçimen: “Boluspor Bolumuzun en önemli markalarımızdandır. Bayrağımızın rengi olan kırmızı - beyazı 1965 yılından beri gururla, şerefle, onurla bugüne kadar taşıyıp gelmiş. Bugün bayrağımızı yeni yönetim almış. Yeni yönetim de kendi içinde tutarlı hedefler koymuş. Benim en çok beğendiğim şeylerden biri kendi çocuğunu takıma teslim etmesi, kendi çocuklarının üst liglere çıkabilmesi içinde alt yapıya önem vermelerini de çok önemli buluyorum. Yani bu bir şampiyonluk kadar önemlidir. Şampiyon olamayabilirsiniz. Ama şampiyona yakışan ciddiyet, gayret, yenilik, mücadele ruhu sahaya yansıtılırsa sonuç ayrı bir şey. Yalnız takımımıza alınacak çocuklarımızın her şeylerini sahaya yansıtmalarını ve taraftara layık olmalarını çok önemsiyoruz. Boluspor benim için de çok önemlidir. İlin Valisi olarak Boluspor'un başarılı günleri beni mutlu etmektedir. Bu yönetimin de başarılar getireceğini umuyorum. Arkadaşlar çalışacaklar ve lige hazırlanacaklar. Sonunda ne olur hep beraber ligin sonunda gör

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.