Boluspor'dan kupaya erken veda!..

30/10/2013
30
EKİ
2013

 

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Boluspor Ziraat Türkiye kupası 3. tur maçında Tokatspor ile deplasmanda karşılaştı. Tek maç eleme usulüne göre oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona ererken, ilk uzatma devresinin 9. dakikasında ev sahibi ekip Serkan Doğan ile bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı ve Boluspor'u kupa dışına itti. 

Boluspor Tokatspor karşısına Fırat, Cemil Dixon, Fatih Şen, Gökhan Emreciksin, İlyas Yılmazer, Onur Türk, Alican Karadağ, Orhun, Dimitrov, Tolga on biri ile çıktı. Yedek ağırlıklı bir on bir ile sahada mücadele eden Boluspor bu devrede rakip kalede etkili olamayınca ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın 24. dakikasında omuzundan sakatlanan kaleci Fırat'ın yerine Cüneyt oyuna dahil oldu. Yine ilk yarının 30. dakikasında Tolga'nın yerine Abdülkadir oyuna dahil olan diğer isim oldu.

İki ekibin ikinci yarı mücadelesinde de gol sesi çıkmadı ve karşılaşma uzatmalara gitti. Bu devrede Boluspor'da defansın solunda görev yapan sol bek İlyas kırmızı kartla oyun dışında kalırken ekibimiz karşılaşmayı 70. dakikasından sonra 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.  İlk uzatma devresinin 9. dakikasında Tokatspor Serkan ile öne geçti ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-0 Tokatspor'un üstünlüğü ile sona ererken Boluspor kupaya erken veda etmiş oldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.