Boluspor'dan gündemi meşgul eden transfer açıklaması

19/01/2012
19
OCA
2012

 

Boluspor Yönetim kurulu son günlerde ortaya atılan yeni transfer Aydın Çetin'in  transferinde başkan Necip Çarıkcı'nn şirketi tarafından futbolcunun babasına Tır satılarak hatır gönül ilişkisi çerçevesinde bu transferin yapıldığı ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

İşte o açıklama;

Yerel basınımızın bir köşe yazarı tarafından, profesyonel futbolcumuz olan ve devre arasında kulübümüze transfer edilen Aydın Çetin’in transferi ile ilgili olarak,Sayın Başkanımızın özel işleri ile bağlantı kurularak, söz konusu oyuncumuzun babasının geçtiğimiz yıl TIR alması hadisesi neticesi, güya hatır gönül ilişkisi çerçevesinde transfer edildiği gerekçe gösterilmiştir.


Yazıda geçtiği üzere söz konusu köşe yazarı “böyle bir duyum aldığını”beyan etmektedir. Böyle bir iddia asılsızdır. Boluspor Kulübü başta başkanı ve tüm idarecileri ve çalışanları ile birlikte profesyonel kurallar çerçevesinde,kulübümüzün başarısı için zaman ve emek harcamaktadırlar.


Basınımız ve çalışanlarından da beklentimiz aynı şekilde tek gayeleri olan doğruları bulmak ve bunu kamuoyu ile paylaşmak fikri ile basın iş hayatının gerektirdiği profesyonel kurallar çerçevesinde hareket etmeleridir. Bu şekilde asılsız ve mesnetsiz ve de bir takım duyumlarla haber yapmak sadece ve tabir yerindeyse oturduğu yerden ahkam kesmek amatörlüğü içersinde değerlendirebilecektir. Bu tür karalamalar ve dedikodular hukuka göre kişilik haklarına da zarar vermektedir.


Adı geçen futbolcumuz Aydın Çetin, iddia edildiği şekilde değil, Boluspor menfaatleri doğrultusunda alınmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
 
Boluspor Yönetim Kurulu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.