Boluspor'dan düşündüren bir transfer hikayesi

25/07/2013
25
TEM
2013

Boluspor sezon başı hazırlık kampının ilk gününden bu yana bir çok yabancı oyuncuyu denemeye almasına karşın Bulgar Gerasim Zakov'a  sahaya çıkmadan imza attırılmıştı. Bu oyuncunun yapılan sağlık kontrolünde problem çıktığı ve bu oyuncunun geri gönderileceği öğrenildi.

Gerasim Zakov'un  Fethiyespor'da denemeye alındığı ve beğenilmediği hatta bir sezondur futbol oynamadığı haberlerinin çıkmasının üzerine Boluspor'dan bir bomba haber daha kulislere düştü. Zakov'a sağlık kontrolü yapmadan imza attıran Boluspor'un bu oyuncunun sağlık problemi ortaya çıkınca vaz geçtiği öğrenildi. Sabah sağlık kontrolüne gönderilen ve doktorların 24 saat cihaz takılı şekilde bekletilen Gerasim Zakov’a Özel Çağsu Hastanesi doktorları tarafından sağlam raporu verilmedi.

Massa gönderilmiş, Zakov imzalamıştı

Kırmızı beyazlı ekip son oynana hazırlık maçında Massa'yı göndermiş  onun yerine bu oyuncuyu hiç denemeden imzayı attırmıştı. Yönetim Gerasim Zakov'a imza töreni düzenlemiş çok sayıda yönetici ile bir kaç basın kuruluşuna haber vererek bu türen gerçekleştirilmişti. 

Kaynak: Bolspor.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.