Boluspor'dan ders niteliğinde açıklama

23/01/2012
23
OCA
2012

 

Pazar günü oynanan Boluspor Giresunspor maçından sonra, hem Giresunspor teknik direktörü Bahri Kaya'nın, hem de futbolcu Cihan Gökal'ın açıklamasının ardından yeşil beyazlı yönetiminde bir açıklama yapması ile birlikte Boluspor cephesi sessizliğini bozarak, ders niteliğinde bir açıklama yayınladı.  

 Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada kırmızı beyazlı oyuncu Emre Toraman'a sahip çıkılırken, iki kulüp arasındaki dostluğun saha içinde yaşanan ruhsal zorlamalar neticesinde yaşananlarla Giresun-Bolu arasındaki dostluk köprülerini bozmayacak kadar güçlüdür ifadelerine yer verildi.

 

İşte Boluspor yönetim kurulunun açıklaması;

 

22.01.2012 tarihinde sahamızda oynamış olduğumuz Giresunspor maçı içersinde ve sonrasında yaşanan olaylar ve yapılan açıklamalar hepimizi derinden üzmüştür.

Maç sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Sayın Bahri Kaya ve futbolcu Cihan’ın yapmış oldukları açıklamalar ise hoş olmamıştır. 

Kulübümüz futbolcusu Emre Toraman geçmişi ile Türk futbolunda yeri olan ve aynı değerini Boluspor forması altında sürdüren değerli bir futbolcumuzdur. Taraftarlarımız ise Türkiye ye örnek olmuş ender taraftar gruplarından biridir. Ve bu değerlere de hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur. 

Maç sonrasında o anın atmosferi ile söylenmiş olabileceğini düşündüğümüz açıklamaların ardından bir gün sonra Giresunspor’un Basın Sözcüsü Sayın Haldun Domaç tarafından yapılan ise çok talihsiz bir açıklamadır.2-0 galip ve maç kazanılmış bir durumda iken iddia edildiği gibi Emre nin küfür etmesi için hiçbir neden yoktur.

Maç içersinde çeşitli şekillerde yaşanan gerginlikler neticesinde istenmeyen olaylar yaşanabilmektedir. Ancak maç içersinde gelişen olayların cezasını vermek maçın hakemine sonrasında değerlendirmesini yapmak ise maç  gözlemcisine ve kulüplerin yönetim kurullarına aittir. Ancak haklıyı haksızı ayırt etmek yerine sadece nefsi duygularla hareket etmek camiaları böler.

Yönetimlerin görevi ise camialar ve futbolcular arasına ayrılık tohumları serpmek değil, onları kaynaştırmak olmalıdır.
Ayrıca saha içersinde ve dışında yaşanan ruhsal zorlamalar neticesinde yaşananlar ise Giresun ile Bolu arasındaki dostluk köprülerini bozmayacak kadar güçlüdür.
Kamuoyuna duyurulur.

Boluspor Yönetim Kurulu

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.