BOLUSPOR'DAN ANKARA'DA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

03/02/2024
03
ŞUB
2024

Trendyol 1. Ligde Boluspor 21. Haftada deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaştı. Başkent’te oynanan maç öncesi yüzlerce taraftar desteği ile maça çıkan ekibimiz geriye düştüğü penaltı kaçırdığı maçı 2-1 kazanmasını bildi.

Kırmızı beyazlılar sahaya Çağlar, Posmac, Oğuz, Naby, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Avramovski, Batuhan, Diarra, Anıl onbiri ile çıktı. Kulübede ise İsmail, Berk, Kubilay, Hakan, Jefferson, İshak, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Ercan yer aldı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak ideal on biri ile sahada yer alırken, yeni transfer Jefferson kadroda yer almasına rağmen ilk on birde tercih edilmedi. 

Maçın ilk yarısında ev sahibi ekip Boluspor’a karşı daha üstün gözükse de kırmızı beyazlı ekibimizin savunması iyi kapanarak rakibine gol şansı vermedi. Bu devrede Boluspor adına Posmac’ın son  bir topu direkten dönerken ekibimiz öne geçme şansını direkte bıraktı.

İkinci yarıya iki takımda etkili başlasa da ev sahibi ekip 48. dakikada Selim ile öne geçti. Bu gole 57. Dakikada köşe vuruşundan gelen topa Posmac çatala gönderdi ve skoru eşitledi.

Mücadelenin 79. Dakikasında Boluspor’un kazandığı penaltı vuruşunu kaleciye nişanlayan yeni transfer Tunahan ekibimizin öne geçme fırsatını tepen isim oldu.  

Mücadele böyle bitecek derken 90+3’de Boluspor’un bir kez daha kazandığı penaltıyı Oğuz Kaan gole çevirdi ve ekibimiz kritik mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla birlikte üst üste 3. galibiyetini alan Boluspor puanını 32'ye yükseltirken, Ankara Keçiörengücü 23 puanda kaldı. Ekibimiz play-of yolunda önemli bir galibiyet aldı. 

Goller: Posmac, Oğuz Kaan.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

5 yorum yapılmış

  • Geredeli 3 Şubat 2024 • 16:13

    Hoca Tunahan boş en az 8 kilo vermesi maç sonuna kadar nasıl dayandın anlamadım her maçı seyrediyorum ya bir rahatça maç seyretmek istiyorum her maçı karnım ağrıyarak seyrediyorum biraz oyun biraz taktik hoca

  • Alp 3 Şubat 2024 • 16:22

    Tamam Tunahan kilolu. Ama hoca her maça hazırlıklı çıkıyor ve taktiği var

  • MT 3 Şubat 2024 • 17:03

    Tunahan içte oynarsa daha iyi olacak gibi, son dakikalarda öyle oynadı sanki ve daha verimliydi. Ben faydalı bir transfer olduğunu düşünüyorum. Moralini bozmasın, ayrıca penaltı kaçar. Bizim baki sorunumuz o. Avramovski yada Oğuz kullanırsa penaltıları daha iyi olur kanaatindeyim.

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 3 Şubat 2024 • 17:24

    NAZAR DEĞMESİN BOLUSPOR'A NAZAR DEĞMESİN EFELER (09) SPORUMUZA.İNSALLAH

  • geredeli 3 Şubat 2024 • 18:41

    adadmi 1o numara aldik don numara cikti cok yazavas girdigi ikili mudaleleri kaptirdi belkide sakatlanma korkusu olabilir bu saha hali sami acaba bizim cocuklar oyuz den mi tutuklar soledim 100 kere azeriden golcu olmaz yardimci forvet diye anlatamadim/ buyrun burdan yakin simdi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.