Boluspor'dan açıklama

14/09/2013
14
EYL
2013

Boluspor Yönetim kurulundan açıklama;

Sayın Valimiz tarafından Bolu'da otopark sorunu ile ilgili olarak bir gazeteye verilen demeçte, "5 dakikada 5 TL verilirse olmaz ve otopark fiyatlarının makul olması gerek" şeklinde beyanlarda bulunulmuştur.

Öncelikle kulübümüze her zaman desteğini esirgemeyen sayın valimiz tarafından iyi niyetli olarak yapılan bu açıklamaya rağmen kendisinin yeteri kadar bu konuda bilgilendirilmediğini düşünmekteyiz. Bolu Belediyesi tarafından büyük fedakarlıklarla otoparkları işletme hakkı Boluspor kulübüne verilmiş olup bu konuda Bolu Belediye Başkanımıza her zaman şükranlarımızı sunmaktayız.

Belirtilen otoparklardan elde edilen gelir, dar bir bütçe ile süper lige çıkma mücadelesi veren Bolu'nun yegane futbol temsilcisi Bolusporumuz için hayati öneme sahip olup bütçesinin neredeyse yüzde 10'una denk gelmektedir. Boluspor tarafından alınan otoparklar müstecire verilmiş olmakla birlikte, halkımızda düşünülerek otopark fiyatları denetim altına alınmıştır. Her ne kadar 5 dakikada 5 TL şeklinde gazetede haber yapılmış ise de, otoparklarda ilk 10 dakika ücretsiz olup 1 saatlik kullanım ise 3 TL'dir. Yine Bolusporumuz tarafından halkımız düşünülerek, şehir merkezinde bulunan Kızılay Otoparkı ve Tabaklar Mahallesinde bulunan Katlı Otoparkın gün boyu park ücreti 5 TL'dir. Trafik sıkıntısı park sorunu dışında halkımızın park alanlarına dışında park etmesi ve otoparkları yeterince tercih etmemesinden kaynaklandığını düşünmekteyiz.

Belirtilen fiyatlar en minimum seviyede düzenlemeye çalışılmasının yanında Boluspor açısından da gelir elde edilmesi nedeniyle fedakarlıkta bulunan halkımıza teşekkür ederiz.

BOLUSPOR YÖNETİM KURULU

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.