BOLUSPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLUYOR

22/02/2023
22
ŞUB
2023

Gün içinde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayıran Boluspor'da yeni isim belli oluyor.

Kırmızı beyazlı ekibe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Sait Karafırtınalar'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Muzaffer Bilazer'le prensipte anlaşıldı. 

 

Muzaffer Bilazer kimdir? 

Oynadığı takımlar;
Yalıspor takımının ardından Akçaabat Sebatspor takımına transfer olmuş ve profesyonel futbol kariyerinin başlangıcını gerçekleştirmiştir. Ardından Gençlerbirliği U21, Erzurumspor, Denizlispor, Trabzonspor, A. Sebatspor, Elazığspor, Altayspor, Giresunspor, Ofspor, A. Sebatspor ve Sarıyer takımlarında forma giymiştir. En son 2012 yılında Sarıyer takımında futbol hayatını noktalamıştır.

Çalıştırdığı takımlar;

2012 yılında futbolu bıraktıktan sonra A. Sebatspor takımında antrenör olarak futbol dünyasındaki hizmetlerini sürdürmüştür. 2013 yılında Trabzonspor alt yapısı, 2015 yılında ise Karabükspor alt yapısında antrenör olarak görev yapmıştır. Ardından Kayserispor, Akhisar Belediye ve Karagümrük takımlarında antrenörlük yapmıştır. 2018 tarihinde Türkiye U21 takımında antrenör olmuş, Aynı sene Türkiye U20 Milli Takım Teknik Direktörlük görevini üstlenmiştir.

Bilazer daha sonra BB Erzurumspor takımında görev yapmış, bu ayın başında görevinden istifa etmişti. Geçtiğimiz yılın Mart ayında Erzurum FK'nın başına geçen Muzaffer Bilazer, takımla beraber 26 maça çıktı. 45 yaşındaki teknik adam, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak, toplam 31 puan topladı. Bilazer'in Erzurum ile yolları ise Şubat başında ayrıldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.