Boluspor'da yeni kondisyoner görevine başladı

27/09/2013
27
EYL
2013

Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, tesislerde A2 takımıyla çift kale maç yaptı.

 

Ligin 7.haftasında deplasmanda Bucaspor’la karşılaşacak Boluspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı çalışmayla sürdürdü. Kırmızı beyazlıların Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı Batman Petrolspor maçında kadroda olmayan kırmızı-beyazlı oyuncular A2 takımıyla çift kale maç yaptı. Teknik direktör Ali Beykoz, alt yapı oyuncularına da A takım kadrosunda şans tanıdı. Karşılaşmayı A takım 3-2 kazandı. Batman Petrolspor maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, soğuma hareketleriyle antrenmanı sonlandırdı.

 

YENİ KONDİSYONER GÖREVE BAŞLADI

 

Geçtiğimiz gün yazılı bir açıklamayla kırmızı-beyazlı yönetime istifasını sunan kondisyoner Sonkan Konak’tan sonra kondisyoner arayışlarına başlayan Boluspor yönetimi Kondisyoner ve Analiz Uzmanı Bulut Ferruhlar ile anlaşma imzaladı. Kondisyoner ve analiz Uzmanı Bulut Ferruhlar ise takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.