BOLUSPOR'DA TRANSFER HAREKATI BAŞLIYOR

23/12/2022
23
ARA
2022

Spor Toto 1. ligin ilk yarısının son maçına çıkacak olan Boluspor bu maçın ardından transfer harekatına başlayacak.

Devre arası gelmeden kadrosuna Trabzonspor'dan Safa Kınalı ve 21 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Negueba'yı katan kırmızı beyazlılar teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni transferlere imzaları attıracak.  Hazırlık kampı öncesi bu isimlerle sözleşmeyi imzalamak isteyen kırmızı beyazlılar yeni oyuncularını da bu kampa yetiştirmek istiyor.   

TRANSFER KOMİTESİ HATA YAPMAK İSTEMİYOR

Kulüp ekonomik durumuna göre devre arasında önceki yıllarda oldu gibi çok fazla ve gereksiz transfer yapmak istemeyen kırmızı beyazlıların, bu süreçte ince eleyip sık dokuduğu, hem nokta atışı hem de parlatıp para kazanabileceği isimlere yöneldiği öğrenildi.  

ÖNCELİKLE BÜTÇE 

Ekonomik olarak uçurumun kenarından aldıkları kulübü kendi imkanları ile ayakta tutmaya çalışan kırmızı beyazlı yöneticilerin yapılacak tüm hamleleri bütçeye en uygun şekilde ayarlamaya çalıştıkları öğrenildi. Bolu'da önemli kesimlerden destek almakta zorlanan ve verilen sözlerin tutulmadığı bu süreçte Bolusporlu idarecilerin kılı kırk yardığı, en uygun rakamlarla transferleri gerçekleştirmek istedikleri öğrenildi. 

İKİ İSİM İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

2. devrede kadrosunda düşünmediği Gökhan Karadeniz ve Guy Serge Yameogo ile yollarını ayıran Boluspor, bir kaç oyuncu ile daha yollarını ayıracak. Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın raporu doğrultusunda bu oyuncularada kendileirne kulüp bulmaları izin verilecek. 

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.